Ο Ολάντ έστειλε την Σεγκολέν να... βγάλει το φίδι από την τρύπα;

Σύμφωνα με το γαλλικό περιοδικό «Voici» ο Γάλλος πρόεδρος έβαλε την πρώην σύντροφό του να επισκεφθεί την Τριερβελέρ στο νοσοκομείο και να την πείσει ότι τελείωσαν, για να ζήσει τον έρωτά του με την Ζουλί Γκαγέ - Τι έγραψε στο Twitter της η 48χρονη δημοσιογράφος

Η επίσημη «πρώτη κυρία» της Γαλλίας Βαλερί Τριερβελέρ πήρε εξιτήριο σήμερα από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν, μία εβδομάδα μετά την εισαγωγή της με νευρικό κλονισμό αφού αποκαλύφθηκε ότι ο σύντροφός της και πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ, διατηρούσε δεσμό με την ηθοποιό Ζουλί Γκαγιέ.

Σύμφωνα με το περιοδικό Paris Match -στο οποίο εργάζεται η 48χρονη δημοσιογράφος-  η Τριερβελέρ αναχώρησε από το νοσοκομείο Πιτιέ Σαλπετριέρ μετά τις 16.00 (ώρα Ελλάδας) με προορισμό την επίσημη προεδρική κατοικία Λα Λαντέρν στις Βερσαλίες όπου θα παραμείνει για να ξεκουραστεί.

Το γραφείο του Γάλλου προέδρου, πάντως, απέφυγε να σχολιάσει την πληροφορία. Η Τριερβελέρ εισήχθη στο νοσοκομείο αφού το κουτσομπολίστικο περιοδικό Closer δημοσίευσε φωτογραφίες του Ολάντ να επισκέπτεται το διαμέρισμα της Γκαγιέ.

Ο Γάλλος πρόεδρος, που επισκέφθηκε την Τριερβελέρ την Πέμπτη στο νοσοκομείο σύμφωνα με μια πηγή του γραφείου του, βρίσκεται σήμερα στην Τουλ, στην κεντρική Γαλλία. Στην ομιλία που εκφώνησε εκεί δεν αναφέρθηκε καθόλου στην υπόθεση αυτή. Οι φήμες για τον δεσμό του με την Γκαγιέ, τις οποίες ο Ολάντ ούτε επιβεβαίωσε ούτε διέψευσε, έχουν αφήσει πολλά ερωτηματικά για το εάν η Τριερβελέρ θα διατηρήσει την ανεπίσημη θέση της «πρώτης κυρίας» και θα συνεχίσει να συνοδεύει τον πρόεδρο στα επίσημα ταξίδια του. Το μόνο σίγουρο, βέβαια, είναι ότι δεν πρόκειται να αφήσει τον Ολάντ αμαχητί...

Ο Ολάντ έστειλε την Σεγκολέν να πείσει την Τριερβελέρ ότι τελείωσαν;

Την ίδια ώρα, πάντως, το «Voici» ισχυρίστηκε, δημοσιεύοντας μάλιστα και φωτογραφία, πως η Σεγκολέν Ρουαγιάλ επισκέφθηκε την Τριερβελέρ στο νοσοκομείο. Άλλωστε, λέγεται πως η Τριερβελέρ, όταν κατάλαβε ότι άρχισε να χάνει τον Ολάντ, ζήτησε βοήθεια από την πρώην αντίπαλό της. 

Το περιοδικό επισημαίνει πως η «πρώτη κυρία» της Γαλλίας ήθελε από καιρό να ρίξει γέφυρες επικοινωνίας με τη Ρουαγιάλ για να αποκατασταθούν και οι σχέσεις της με τα παιδιά του προέδρου,  που διαταράχθηκαν όταν η Τριερβελέρ υποστήριξε τον αντίπαλο της Ρουαγιάλ στις βουλευτικές εκλογές.

Μάλιστα, το γαλλικό περιοδικό,  έγραψε πως η Σεγκολέν επισκέφθηκε την Τριερβελέρ στο νοσοκομείο έπειτα από αίτημα του ίδιου του Ολάντ.

Όμως, όχι για να επανασυνδεθεί το ζευγάρι, αλλά για να βοηθήσει τη Βαλερί να αποδεχθεί το γεγονός ότι πέφτουν οι τίτλοι τέλους στη σχέση της με τον πρόεδρο. 

Η Ρουαγιάλ, ωστόσο, δήλωσε πως «το δημοσίευμα είναι εντελώς αναληθές και χονδροειδές».
Τι έγραψε στο Twitter της η Τριερβελέρ
Η... επίσημη σύντροφος του προέδρου της Γαλλίας Βαλερί Τριερβελέρ ευχαρίστησε το Σάββατο όσους την στήριξαν τις τελευταίες ημέρες, έπειτα από την έξοδό της από το νοσοκομείο και την επιστροφή της στο προεδρικό μέγαρο.

«Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου όσους έστειλαν μηνύματα συμπαράστασης μέσω του Twitter, με SMS ή με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Με συγκίνησαν πολύ» , έγραψε στο λογαριασμό της στο Twitter η 48χρονη δημοσιογράφος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr