Ζήτησε χρόνο από τη Βαλερί και χαριεντίζεται με μια μελαχρινή!

Μετά το νοσοκομείο πήγε στα εγκαίνια Πυροσβεστικού σταθμού όπου μια άγνωστη τού άναψε καινούργιες... φωτιές! - Φοβάται ότι θα μείνει άστεγη η πρώην "πρώτη κυρία" - Άγνωστο που βρίσκεται η Ζουλί

Δε ζήτησε συγγνώμη για την απιστία, ούτε για την αναστάτωση, ούτε καν το σάλο που προκάλεσε η αποκάλυψη της παράλληλης σχέσης του. Όχι, ο Γάλλος πρόεδρος, Φρανσουά Ολάντ, ζήτησε μοναχά χρόνο από την επίσημη αγαπημένη του, Βαλερί Τριερβελέρ, όσο εκείνη νοσηλευόταν με νευρικό κλονισμό. Χρόνο για να αποφασίσει με ποια τελικά θέλει να προχωρήσει από εδώ και στο εξής, ποια θα είναι η νέα première dame, με ποια θα ταξιδέψει στις ΗΠΑ τον ερχόμενο Φεβρουάριο.

Ο Φρανσουά Ολάντ, κατά τη διάρκεια της μοναδικής του επίσκεψης στο νοσοκομείο, είπε στην Βαλερί, ότι δεν έχει ακόμα καταλήξει αν θέλει εκείνη ή την Ζουλί, επιδεινώνοντας πιθανώς την ψυχολογία της.

Την ίδια ώρα, και ενώ πήρε εξιτήριο αναρρώνοντας στην προεδρική κατοικία Pavillon de la Lanterne στις Βερσαλίες, η Τριερβελέρ έχει και άλλες έγνοιες πέραν της εξέλιξης των ερωτικών της, καθώς αγωνιά μήπως μείνει… άστεγη.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η 48χρονη δημοσιογράφος ανησυχεί ότι θα παραμείνει δίχως κατοικία, καθώς τα τελευταία χρόνια ζούσε με τον Ολάντ και τα τρία της παιδιά.

Τώρα, λοιπόν, θα χρειαστεί όχι μόνο να ανασυντάξει τις δυνάμεις της και να αντιμετωπίσει τη θύελλα των δημοσιευμάτων των σκανδαλοθηρικών περιοδικών που διψούν για το επόμενο επεισόδιο στο σίριαλ του ερωτικού τριγώνου, αλλά και να αναζητήσει νέα κατοικία.

Παράλληλα, το Paris Match αναφέρει πως γνωρίζει ότι η σχέση της με τον Ολάντ έχει τελειώσει, αλλά «θα χρειαστεί καιρό, ίσως χρόνια για να αποβάλλει το πιο ισχυρό σοκ της ζωής της, την απιστία του επί οκτώ έτη συντρόφου της. Το χειρότερο είναι ότι ανακάλυψε από τον Τύπο ότι η σχέση του με την Ζουλί Γκαγιέ ξεκίνησε πριν τις προεδρικές εκλογές».

Το δημοσίευμα στη συνέχεια αναφέρει: «Συγκλονισμένη, εξευτελισμένη, αναζητεί απαντήσεις για το μέλλον της. Τώρα χρειάζεται έναν χώρο όπου σιγά σιγά θα βρει τον εαυτό της».

Όσο η Βαλερί αναζητά τον χαμένο της εαυτό, πάντως, ο Ολάντ, δε χάνει το κουράγιο του και όχι μόνο πραγματοποίησε ταξίδι στην Τυλ της νοτιοδυτικής Γαλλίας, αλλά βρήκε την ευκαιρία να… φλερτάρει και με ευειδή μελαχρινή νεαρή.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, όπου παραβρέθηκε σε εγκαίνια πυροσβεστικού σταθμού και αστυνομικού τμήματος, ο… γόης Ολάντ, που μάλλον ακολουθεί τα χνάρια του πρώην Ιταλού πρωθυπουργού, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, μαγεύτηκε από την ομορφιά μίας νεαρής γυναίκας, την οποία έσπευσε να ασπαστεί. Ο φωτογραφικός φακός, δε θα μπορούσε να μην απαθανατίσει τη στιγμή, με αποτέλεσμα η εικόνα να ταξιδεύει στο Διαδίκτυο με σχόλια, όπως: «Ο Φρανσουά Ολάντ χαριεντίζεται».

Πάντως, με επιδεξιότητα αιλουροειδούς, κατάφερε να ξεφύγει από τις επίμονες ερωτήσεις δημοσιογράφων που εκλιπαρούσαν για ένα σχόλιο γύρω από τη… liaison του με την σαγηνευτική Ζουλί.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με βιβλίο που κυκλοφόρησε πρόσφατα από την Γαλλίδα δημοσιογράφο Σεσίλ Αμάρ, με τίτλο «Ως εδώ, χάλια», αποκαλύπτεται ότι ο Ολάντ «βάζει σε κουτάκια τη ζωή του, κρατάει τα μυστικά του, σπάνια μιλάει για τα συναισθήματά του και ποτέ δεν είναι εκδηλωτικός». Μάλιστα, στις σελίδες του βιβλίου αναφέρεται και δήλωση της Τριερβελέρ, η οποία υποστηρίζει ότι «ο Φρανσουά δεν έχει συναισθήματα».

Βέβαια, η πραγματικότητα διαψεύδει όσα γράφει η Αμάρ, γιατί αν δεν είχε τίποτα από τα παραπάνω πώς θα κατάφερνε να κερδίσει την καρδιά τόσων γυναικών. Άλλωστε, απουσία άλλων χαρισμάτων… μόνο με τα λόγια, το χιούμορ και την εκδήλωση συναισθημάτων θα μπορούσε να τις κατακτήσει.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr