Βαλερί: Θα μείνω άστεγη αν με αφήσει ο Ολάντ!

Ο γάλλος πρόεδρος την «έκλεισε» σε έπαυλη στις Βερσαλλίες μέχρι να αποφασίσει τι θα κάνει με την ερωτική του ζωή

Τον φόβο της ότι αν την αφήσει ο Ολάντ θα μείνει άστεγη διατύπωσε η Βαλερί Τριερβελέρ στις φίλες της, όπως γράφει σήμερα η εφημερίδα Telegraph.

H Βαλερί πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν με κατάθλιψη ωστόσο λίγο πριν βγει την επισκέφτηκε τελικά ο Ολάντ. Εκεί της είπε ότι χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να αποφασίσει τι θα κάνει, μπερδεύοντας ακόμα πιο πολύ τα πράγματα μετά την αποκάλυψη της σχέσης του με την ηθοποιό Ζιλί Γκαγιέ.

Η 48χρονη Βαλερί ξεκουράζεται από την Κυριακή σε μία έπαυλη του Ολάντ στις Βερσαλλίες, αφού συμφώνησε με τον γάλλο πρόεδρο να παραμείνει εκεί μέχρι αυτός να αποφασίσει «με ποια θα πορευτεί και ποια θ' αφήσει».

Το ζεύγος ζούσε σε διαμέρισμα στο Παρίσι, το οποίο όμως ανήκει στον Ολάντ με αποτέλεσμα η Βαλερί να μην έχει σπίτι. Γι αυτό και όπως είπε στις φίλες της φοβάται ότι μετά τον χωρισμό δεν θα έχει καν πού να πάει να μείνει!

Αυτή η αβεβαιότητα σε συνδυασμό με την αποκάλυψη-σοκ ότι ο καλός της την απατούσε συστηματικά εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα, έχουν φέρει την Βαλερί σε πολύ δύσκολη θέση. Οπως έχει διαρρεύσει από το νοσοκομείο, υποφέρει από βαριά κατάθλιψη και ίσως αυτό να είναι και η αιτία που ο Ολάντ δεν διακόπτει τον δεσμό τους, παρόλο που αυτό θέλει, σύμφωνα με διαρροές από το περιβάλλον του.

Οταν ήταν στο νοσοκομείο παρακολουθούσε τη συνέντευξη Τύπου του Ολάντ από το iPhone της (δεν την είχαν αφήσει να βλέπει τηλεόραση) και απογοητεύτηκε πολύ από το γεγονός ότι ο σύντροφός της δεν την προστάτευσε δημόσια.







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr