Ο Ολάντ έβαλε την Βαλερί σε… κατ’οίκον περιορισμό

«Η Τριερβελέρ είναι καλύτερα και αναπαύεται στην Λαντέρν», δήλωσε από την Ολλανδία
«Ο πρόεδρος είναι τρελά ερωτευμένος με την Ζουλί», γράφει η Journal du Dimanche

Μπορεί ο Γάλλος πρόεδρος να… λείπει σε ταξίδι για δουλειές στην Ολλανδία, όμως, αυτό δεν εμποδίζει τους δημοσιογράφους να ρωτούν για την πορεία της υγείας της επίσημης αγαπημένης του, Βαλερί Τριερβελέρ.

Σε ερώτηση, λοιπόν, των ρεπόρτερ στη Χάγη όπου βρίσκεται ο Φρανσουά Ολάντ, απάντησε λακωνικά για την κατάσταση της επίσημης première dame.

Κατά τη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Ολλανδό πρωθυπουργό, Μαρκ Ρούτε, και ερωτηθείς για την υγεία της συντρόφου του, απάντησε: «Σας ευχαριστώ για την ερώτησή σας. Η Βαλερί Τριερβελέρ είναι καλύτερα. Αναπαύεται στην κατοικία Λαντέρν. Δεν έχω τίποτα να προσθέσω», αποφεύγοντας να σχολιάσει περαιτέρω το σήριαλ γεμάτο έρωτα, πάθος, απιστία, δράμα και αγωνία.

Όλα αυτά την ώρα που τα σκανδαλοθηρικά περιοδικά αναζητούν μανιωδώς νέες λεπτομέρειες πίσω από τη liaison του προέδρου με τη γοητευτική 41χρονη ηθοποιό, Ζουλί Γκαγέ, που φέρεται να έκλεψε την καρδιά του Ολάντ.

Στο μεταξύ, η αναμονή μεγαλώνει καθώς πλησιάζει η 11η Φεβρουαρίου όπου αναμένεται να πραγματοποιήσει επίσκεψη στον Λευκό Οίκο. Η ημέρα θεωρείται καταλυτική, όχι γιατί πρόκειται για το πρώτο επίσημο ταξίδι του Γάλλου προέδρου στις ΗΠΑ, αλλά διότι υποσχέθηκε ότι θα δώσει απάντηση στο γρίφο σχετικά με ποια από τις δύο γυναίκες θα τον συνοδεύσει.

Βέβαια, δεν είναι λίγα δημοσιεύματα που υποστηρίζουν ότι για να αποφύγει να επιλέξει ανάμεσα στην Βαλερί και την Ζουλί, θα προτιμήσει να ταξιδέψει μόνος, ωστόσο, ο χρόνος δεν είναι με το μέρος του, καθώς η 48χρονη δημοσιογράφος περιμένει μία ξεκάθαρη απάντηση.

Αυτό, άλλωστε, ήταν και το θέμα συζήτησης των δύο κατά τη μοναδική επίσκεψή του στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν με συμπτώματα νευρικού κλονισμού. Αντί, λοιπόν, να της ζητήσει συγγνώμη για τον τρόπο που της αποκάλυψε την παράλληλη σχέση του με την καλλίπυγο νεαρά, της ζήτησε χρόνο να σκεφτεί και να καταλήξει.

Την ίδια στιγμή, στο πλευρό της Βαλερί, η οποία ξεκουράζεται στην προεδρική κατοικία Λα Λαντέρν, συντάσσεται η υπουργός Δικαιωμάτων των Γυναικών, Ναζάτ Βαλό-Μπελκασέμ, η οποία σε συνέντευξή της στο δίκτυο RTL αποκάλυψε πως διατηρούσε συχνή επικοινωνία όσο νοσηλευόταν.

Τόνισε, μάλιστα, πως δεν την ενδιαφέρει η προσωπική ζωή του προέδρου της Γαλλίας, συμπληρώνοντας: «Πιστεύω ότι θα πρέπει να σεβαστούμε τα όρια που θέτει για την προστασία του ο καθένας».

Παράλληλα, η Journal du Dimanche σε δημοσίευμά της αναφέρει ότι η σχέση Ολάντ – Τριερβελέρ έχει ήδη φτάσει στο τέλος της, καθώς ο Γάλλος πρόεδρος είναι «τρελά ερωτευμένος με την Ζουλί».



Ανώνυμη πηγή, μάλιστα, δήλωσε: «Αυτά τα πράγματα δε συμβαίνουν πάντα την κατάλληλη στιγμή στους σωστούς ανθρώπους, αλλά έτσι είναι η ζωή».

Από την άλλη, το περιοδικό VSD υποστηρίζει ότι ο πρόεδρος της Γαλλίας και η δημοσιογράφος ζουν δύο διαφορετικές ζωές από τον περασμένο Νοέμβριο, όπου οι φήμες για τον μυστικό δεσμό με την Γκαγιέ είχαν αρχίσει να γίνονται πιο έντονες και να… πνίγουν την Βαλερί.

Την ίδια ώρα, ο γαλλικός Τύπος ασχολείται και το ένα από τα τρία παιδιά της Τριερβελέρ, τον 16χρονο Λεονάρντ, ο οποίος ανήρτησε μηνύματα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, σχετικά με τη νοσηλεία της μητέρας του.

Σε ένα από αυτά ανέφερε ότι η καθηγήτριά του έχει επιστρατεύσει τρεις μυώδεις μολοσσούς ώστε να τον αποτρέψει να επισκεφθεί τη μητέρα του στο νοσοκομείο. «Γιατί;», διερωτάται ο Λεονάρντ, στο τιτίβισμά του, το οποίο λίγο αργότερα εξαφανίστηκε από το προφίλ του. Ο νεαρός επανήλθε λίγες ημέρες μετά αναπαράγοντας ένα σύντομο κείμενο του Paris Match όπου εργάζεται η μητέρα του, στο οποίο αναφερόταν ότι ο Λεονάρντ δε μπορούσε να την επισκεφθεί στο νοσοκομείο. Ωστόσο, την ημέρα που πήρε εξιτήριο η Τριερβελέρ, ο 16χρονος έγραψε: «Επιτέλους με τη μητέρα μου. Βγήκε από το νοσοκομείο όπως ανέφεραν πολλά δημοσιεύματα», ευχαριστώντας όσους στάθηκαν δίπλα του.

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr