Επτά στους δέκα Ρώσους στηρίζουν Πούτιν

Επτά στους δέκα Ρώσους στηρίζουν Πούτιν

Η κρίση στην Ουκρανία κρατάει ψηλά τη δημοφιλία του

Επτά στους δέκα Ρώσους στηρίζουν Πούτιν
Το 67,8% των Ρώσων πολιτών στηρίζει τον πρόεδρο , Βλαντιμίρ Πούτιν, σύμφωνα με δημοσκόπηση που διενήργησε το ινστιτούτο "Russian Public Opinion Research Center" (WCIOM) και δείχνει ότι η κρίση στην Ουκρανία και κυρίως στην Κριμαία όπως και οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες στο Σότσι διατήρησαν σε υψηλό ποσοστό την λαοφιλία του ισχυρού άνδρα του Κρεμλίνου. Η δημοσκόπηση που διεξήχθη από την πρώτη έως τις δύο Μαρτίου, έδειξε ότι, το 53% των Ρώσων θεωρούν ότι η κρίση στην γειτονική τους χώρα ήταν η σημαντικότερη είδηση της εβδομάδας.

Η πετυχημένη διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων στη Μαύρη Θάλασσα αλλά και τα βραβεία που έδωσε η κυβέρνηση του Κρεμλίνου στους Ρώσους αθλητές που διακρίθηκαν κατά τους Αγώνες, συνέβαλαν στο υψηλό ποσοστό δημοτικότητας του Ρώσου προέδρου, τονίζει η δημοσκόπηση.

Κλείσιμο
Το ινστιτούτο που διενήργησε την έρευνα επισημαίνει ότι, τα τελευταία δύο χρόνια , ο μέσος όρος των Ρώσων πολιτών που στηρίζουν το έργο του Βλαντιμίρ Πούτιν ήταν 60%. Το μεγαλύτερο ποσοστό αποδοχής του Ρώσου προέδρου ήταν μετά την ορκομωσία του (Μάιος του 2012) 68,8%. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης