15χρονη Ιταλίδα δηλώνει φανατική οπαδός της Άνγκελα Μέρκελ!

Την μιμείται μάλιστα τόσο καλά, που έχει το ίδιο κούρεμα, φορά και εκείνη χρωματιστά σακάκια, ενώ μιλάει και κινείται όπως και εκείνη

Η Γερμανίδα καγκελάριος, μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στη χώρα μας, όμως έχει πάρα πολλούς ένθερμους υποστηρικτές στη Γερμανία αλλά και σε πολλές περιοχές της Ευρώπης.

Μια φανατική οπαδός της είναι και η 15χρονη Ιταλίδα Μαρία Τζανκέτα από την Φλωρεντία. Η νεαρή, δεν θαυμάζει μόνο το «πολιτικό αναστημα» της Μέρκελ, αλλά προσπαθεί να της μοιάσει και στην εξωτερική εμφάνιση.

Την μιμείται μάλιστα τόσο καλά, που έχει το ίδιο κούρεμα, φορά και εκείνη χρωματιστά σακάκια, ενώ μιλάει και κινείται όπως και εκείνη.

Στη πόλη της θεωρείται ως παιδί θαύμα, καθώς εκτός του ότι είναι πρώτη μαθήτρια στο σχολείο της, μιλά άπταιστα τέσσερις γλώσσες και έχει γράψει δύο βιβλία.

Μάλιστα, τώρα, βρίσκεται στη φάση συγγραφής του τρίτου της βιβλίου το οποίο θα έχει θέμα την Ανγκελα Μέρκελ, με την οποία διατηρεί αλληλογραφία εδώ και χρόνια και την οποία έχει συναντήσει στην γερμανική καγκελαρία, αποδεχόμενη πρόσκληση της ίδιας της καγκελαρίου.

«Αυτό που μου αρέσει στους Γερμανούς είναι η πνευματική ισορροπία, η σοβαρότητα και η ικανότητα να κάνουν τον απολογισμό τους σε επίπεδο ιστορίας, να αναγνωρίζουν τα λάθη του και να προχωράνε παρακάτω», δηλώνει η Τζανκέτι.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr