Μαλαισία: Επιστρατεύουν ακόμα και «μάγο» για να εντοπίσει το αεροσκάφος

Μαλαισία: Επιστρατεύουν ακόμα και «μάγο» για να εντοπίσει το αεροσκάφος

Χρησιμοποιεί αγκίστρι και κιάλια από μπαμπού και ζητά να βρεθούν σώοι οι επιβάτες της πτήσης MH370

Μαλαισία: Επιστρατεύουν ακόμα και «μάγο» για να εντοπίσει το αεροσκάφος

Η μυστηριώδης εξαφάνιση του αεροσκάφους των μαλαισιανών αερογραμμών που χάθηκε από τα ραντάρ πριν τρεις ημέρες ενώ πετούσε με προορισμό το Πεκίνο, κέντρισε την προσοχή όχι μόνο των διεθνών μέσων ενημέρωσης που παρακολουθούν με αμείωτο ενδιαφέρον την υπόθεση, αλλά και των… μάγων.

Σύμφωνα με δημοσίευμα μαλαισιανής ιστοσελίδας ο «μάγος» Ράζα Μπομόχ Σεντούνια Νουτζούμ, έσπευσε στο αεροδρόμιο της Κουάλα Λουμπούρ ώστε να προσφέρει τις υπηρεσίες του για τον εντοπισμό του Boeing 777 - 200.

Κλείσιμο
Ο Ιμπραήμ Ματ Ζιν, όπως είναι το πραγματικό όνομα του… θεραπευτή και μέντιουμ, έφτασε στο αεροδρόμιο υποστηρίζοντας ότι τον κάλεσε «ένας από τους τοπικούς ηγέτες της χώρας», για να βρει το εξαφανισμένο αεροσκάφος μέσω «πνευματικής μεθόδου και προσευχής».


Όπως είπε, χρησιμοποιεί αγκίστρι ψαρέματος και κιάλια από μπαμπού μέσα στα οποία κοιτάει και ζητά οι επιβάτες να εντοπιστούν το συντομότερο.

Μάλιστα, μία από τις μεθόδους του εφάρμοσε στην είσοδο του αεροδρομίου της Κουάλα Λουμπούρ, KLIA.

«Κατά τη διάρκεια της προσευχής μου, τα μάτια μου πονάνε και βλέπω μαύρο. Πιστεύω ότι το αεροπλάνο βρίσκεται ακόμα στον αέρα ή έχει προσκρούσει στη θάλασσα», δήλωσε ο μάγος Ράζα Μπομόχ Σεντούνια Νουτζούμ.

«Θα επιστρέψω στο αεροδρόμιο σε δύο ημέρες αφού θα έχω προσευχηθεί», συμπλήρωσε, ζητώντας από όλους να προσευχηθούν ώστε να επιστρέψουν σώοι οι επιβάτες της πτήσης MH370.

Ο Ιμπραήμ Ματ Ζιν που εφαρμόζει τις μεθόδους του τα τελευταία 50 χρόνια, έγινε γνωστός όταν βοήθησε στην αναζήτηση θυμάτων φυσικών καταστροφών και δολοφονιών.

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης