Έκρηξη στο Μανχάταν: Επτά οι νεκροί - Θρίλερ με τον Έλληνα Ανδρέα Παναγόπουλο

Έκρηξη στο Μανχάταν: Επτά οι νεκροί - Θρίλερ με τον Έλληνα Ανδρέα Παναγόπουλο

Περισσότεροι από 70 τραυματίες και εννέα αγνοούμενοι - «Πρόκειται για μια τραγωδία του χειρότερου είδους», είπε ο δήμαρχος Νέας Υόρκης

Έκρηξη στο Μανχάταν: Επτά οι νεκροί - Θρίλερ με τον Έλληνα Ανδρέα Παναγόπουλο
Στους επτά ανέβηκε την Πέμπτη ο αριθμός των νεκρών από την έκρηξη που σημειώθηκε χθες σε κτήριο στο ανατολικό Χάρλεμ του Μανχάταν.

Μερικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι αναζητούνται εννέα άτομα, ενώ οι τραυματίες φτάνουν τους 74. Όλα αυτά, την ώρα που αδιασταύρωτες πληροφορίες κάνουν λόγο και για την πιθανότητα να υπάρχουν ελληνικά ονόματα στον κατάλογο των αγνοουμένων.

Κλείσιμο


Θρίλερ με τον Έλληνα Ανδρέα Παναγόπουλο

Πάντως, στα νοσοκομεία της Νέας Υόρκης, όπου νοσηλεύονται τραυματίες από τη χθεσινή ισχυρή έκρηξη, δεν συμπεριλαμβάνεται το όνομα του Ανδρέα Παναγόπουλου.

Νωρίτερα σήμερα, ο ανταποκριτής του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, Π. Παναγιώτου, είχε μεταδώσει από τη Νέα Υόρκη ότι ο 42χρονος Έλληνας νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της αμερικανικής μεγαλούπολης.

Ωστόσο, με νεώτερο τηλεγράφημά του, το ΑΠΕ αναφέρει ότι οι πληροφορίες που δόθηκαν μετά τα μεσάνυχτα (τοπική ώρα) από το φιλικό του περιβάλλον, ότι ο 42χρονος αγνοούμενος είχε εντοπιστεί σε νοσοκομείο της πόλης, δεν έχουν επιβεβαιωθεί. Πλέον, ενισχύονται οι φόβοι της οικογένειάς του για τα χειρότερα.

Η σύζυγός του, Lisbeth Perez, είχε πράγματι μεταβεί σε νοσοκομείο, όταν πληροφορήθηκε ότι ο Ανδρέας Παναγόπουλος νοσηλευόταν εκεί, αλλά, έπειτα από αρκετή ώρα, την ενημέρωσαν ότι δεν υπάρχει τραυματίας με το συγκεκριμένο όνομα.

Ο Ανδρέας Παναγόπουλος διέμενε στο 2ο όροφο του κτιρίου που κατέρρευσε. Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, αναζητούνται τουλάχιστον εννέα άτομα, που ακόμη δεν έχουν δώσει σημεία ζωής από την ώρα της έκρηξης.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών αρχών και τον δήμαρχο της Νέας Υόρκης Μπιλ ντε Μπλάζιο, η ισχυρή έκρηξη που ισοπέδωσε δυο κτίρια οφείλεται σε διαρροή αερίου.

«Πρόκειται για μια τραγωδία του χειρότερου είδους επειδή δεν υπήρχε καμιά ένδειξη ώστε να έχουμε χρόνο να σώσουμε τους ανθρώπους», δήλωσε ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης. 

 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης