Στη μόδα των... selfies και ο Σεργκέι Λαβρόφ!

Στη μόδα των... selfies και ο Σεργκέι Λαβρόφ!

O Ρώσος υπουργός Εξωτερικών έβγαλε την πρώτη του selfie ποζάροντας με την εγγονή του πρώην προέδρου της Γεωργίας

Στη μόδα των... selfies και ο Σεργκέι Λαβρόφ!
Στα χνάρια του... Μπαράκ Ομπάμα βαδίζει η «αλεπού» της ρωσικής διπλωματίας. Ο Σεργκέι Λαβρόφ έβγαλε την πρώτη selfie φωτογραφία όχι όμως ποζάροντας με κάποιο αντικείμενο του πόθου, όπως έκανε ο Αμερικανός πρόεδρος στην κηδεία του Νέλσον Μαντέλα στη Ν. Αφρική έχοντας στο πλευρό του την γοητευτική Δανή πρωθυπουργό.

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών δέχτηκε να φωτογραφηθεί με την εγγονή του Σεβαρντνάντζε, δημοσιογράφο της «Russia Today».

Κλείσιμο
«Selfie; Εννοείτε σαν αυτό που έβγαλε ο Μπαράκ Ομπάμα με την Δανή πρωθυπουργό;», Με τα λόγια αυτά , απάντησε στην ερώτηση της Σοφί Σεβαρντνάντζε, ο Λαβρόφ όταν τον ρώτησε εάν θέλει να βγάλει μαζί της μία selfie.

O Λαβρόφ δέχτηκε να ποζάρει έχοντας στο πλευρό του την Σοφί, εγγονή του πρώην προέδρου της Γεωργίας, η οποία στο πλαίσιο της δημοσιογραφικής της ιδιότητας, συνομίλησε μαζί του για την ουκρανική κρίση.

Σύμφωνα με την «The Moscow Times», η εγγονή του Σεβαρντντάντζε ανέβασε στο Twitter την selfie του Λαβρόφ κι όπως σχολιάζει η εφημερίδα, ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών έδειχνε να το απολαμβάνει χαρίζοντας στο φακό του smartphone ένα μεγάλο, πλατύ χαμόγελο, κάτι που δεν συνηθίζει.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης