Πούλησε το σπίτι όπου σκότωσε τη Ρίβα ο Πιστόριους

Πούλησε το σπίτι όπου σκότωσε τη Ρίβα ο Πιστόριους

Τα δικαστικά έξοδα τον ανάγκασαν να πουλήσει την έπαυλη, επιβεβαίωσε ο δικηγόρος του

Πούλησε το σπίτι όπου σκότωσε τη Ρίβα ο Πιστόριους
Ακόμα και το σπίτι του αναγκάστηκε να πουλήσει ο Όσκαρ Πιστόριους, καθώς χρειάζεται τα χρήματα για να καλύψει τα τεράστια δικαστικά έξοδα της δίκης του, που συνεχίζεται για έβδομη εβδομάδα στη Νότια Αφρική.

Πρόκειται για το σπίτι όπου ο Παραολυμπιονίκης αθλητής πυροβόλησε και σκότωσε τη φίλη του Ρίβα Στέενκαμπ, τα ξημερώματα της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου, το Φεβρουάριο του 2013. 

Κλείσιμο
Ο συνήγορος του αθλητή Μπράιαν Βέμπερ δήλωσε ότι η προσφορά που δέχτηκε ο Πιστόριους ήταν ικανοποιητική και ότι πωλητής και αγοραστής συμφώνησαν. 

Πάντως, αρνήθηκε να αναφέρει το όνομα του αγοραστή και το τελικό ποσό, μέχρις ότου να ολοκληρωθεί και τυπικά η αγοραπωλησία. 

Ως εγγύηση για την αποφυλάκισή του ο Όσκαρ Πιστόριους είχε κλήθεί να καταβάλει περίπου 350.000 ευρώ £285,000). He also stated that he owned two other houses worth 1.5 million rand (£85,000) in Pretoria and a vacant plot valued at 1.6 million rand (£91,000) in Cape Town. All his properties together were worth 8.3 million (£474,000) rand at the time.

Back in March, Pistorius announced he was selling his mansion to cover the spiralling costs of his murder trial, which resumed on Monday after a 2-week adjournment, entering its seventh week.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης