Βίντεο: Χαστούκισε διαδηλωτή ο Ερντογάν;

Βίντεο: Χαστούκισε διαδηλωτή ο Ερντογάν;

Αποκαλυπτικό βίντεο τον δείχνει να σηκώνει το χέρι και να χτυπά έναν από τους πολίτες που τον είχαν περικυκλώσει διαμαρτυρόμενοι στην πόλη Σόμα, λίγο μετά τη δήλωση του Τούρκου πρωθυπουργού πως το δυστύχημα με τους 280 τουλάχιστον νεκρούς ανθρακωρύχους είναι «συνηθισμένο πράγμα»

Βίντεο: Χαστούκισε διαδηλωτή ο Ερντογάν;
Ένα ακόμα πλήγμα δέχτηκε ο Τούρκος πρωθυπουργός Ταγίπ Ερντογάν, μετά την «ατυχή», κατά τους ηπιότερους χαρακτηρισμούς, χθεσινή του δήλωση πως το τραγικό δυστύχημα στο ανθρακωρυχείο είναι από τα «συνηθισμένα πράγματα»! 

Η εφημερίδα Zaman ανέβασε στην ιστοσελίδα της ένα βίντεο, όπου φαίνεται ο Ταγίπ Ερντογάν να χαστουκίζει ή να γρονθοκοπά πολίτη! 

Κλείσιμο
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας, ο άντρας διαμαρτυρήθηκε στον Ερντογάν για το τραγικό δυστύχημα στη Σόμα, όπου περισσότεροι από 280 ανθρακωρύχοι βρήκαν το θάνατο στα έγκατα της γης. Ενώ η κατάσταση ήταν τεταμένη, φαίνεται στην άκρη του πλάνου ο Ερντογάν να χειροδικεί κατά του ανθρώπου αυτού! Το επεισόδιο διαδραματίζεται μέσα σε ένα από τα καταστήματα της πόλης, όπου κατέφυγε ο Τούρκος πρωθυπουργός για να προφυλαχτεί από το οργισμένο πλήθος που τον περικύκλωσε μετά τη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε για την τραγωδία.


Το βίντεο της εφημερίδας Χουριέτ

Νωρίτερα, οι φωτορεπόρτερ είχαν απαθανατίσει σύμβουλο του να κλωτσά με οργή ένα διαδηλωτή που είχε πέσει στο έδαφος και κρατούνταν μάλιστα από αστυνομικούς! Ο Yusuf Yerkel, σύμβουλος του Ερντογάν που απεικονίζεται στις φωτογραφίες που προκαλούν ακόμα μεγαλύτερη οργή στην Τουρκία, δήλωσε επίσης προκλητικά: «Προσέβαλε εμένα και τον πρωθυπουργό, τι έπρεπε να κάνω»;

Το βίντεο που δείχνει τον Ερντογάν στο επεισόδιο με τον πολίτη στη Σόμα, λίγο μετά την επίσκεψή του στο ορυχείο, αναρτήθηκε στο YouTube. Όμως, σύμφωνα με πληροφορίες κατέβηκε λίγο αργότερα και δεν είναι πλέον διαθέσιμο στη γείτονα χώρα, κάνοντας πολλούς να σκεφθούν ότι τα... προηγούμενα του Ερντογάν με το YouTube και το Twitter δεν έχουν τελειώσει! 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης