Ταϊλάνδη: Ο στρατός «έκοψε» τα κανάλια του CNN και του BBC

Ταϊλάνδη: Ο στρατός «έκοψε» τα κανάλια του CNN και του BBC

Όποιος ανοίξει τους τηλεοπτικούς του δέκτες, για να συντονιστεί στα δύο διεθνή κανάλια, αντικρίζει ένα μήνυμα το οποίο από κάτω φέρει την υπογραφή του «Συμβουλίου Εθνικής Ειρήνης και Δημοσίας Τάξης»

Ταϊλάνδη: Ο στρατός «έκοψε» τα κανάλια του CNN και του BBC
Το σήμα που εκπέμπουν στην Ταϊλάνδη κορυφαία διεθνή ΜΜΕ, όπως το αμερικανικό CNN και το βρετανικό BBC, έκοψε το απόγευμα ο στρατός, έπειτα από το πραξικόπημα.

Όποιος στη χώρα ανοίξει τους τηλεοπτικούς του δέκτες, για να συντονιστεί στα δύο διεθνή κανάλια, αντικρίζει ένα μήνυμα το οποίο από κάτω φέρει την υπογραφή του «Συμβουλίου Εθνικής Ειρήνης και Δημοσίας Τάξης».

Κλείσιμο

Αυτή η εικόνα εμφανίζεται σε όποιον συντονιστεί στο CNN ή το BBC

Υπενθυμίζεται ότι ό αναπληρωτής εκπρόσωπος του στρατού Ουιντάι Σουβαρί νωρίτερα την Πέμπτη ανακοίνωσε ότι οι ένοπλες δυνάμεις έδωσαν εντολή σε όλους τους τηλεοπτικούς και τους ραδιοφωνικούς σταθμούς της χώρας να αναστείλουν τη μετάδοση του κανονικού τους προγράμματος σήμερα.

«Όλοι οι ραδιοφωνικοί και τηλεοπτικοί σταθμοί, δορυφορικοί και καλωδιακοί, θα πρέπει να σταματήσουν τα κανονικά τους προγράμματα και να μεταδίδουν υλικό με στρατιωτικό περιεχόμενο μέχρι νεωτέρας», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης