Τουρκία: Νεκρός ο διαδηλωτής που δέχθηκε σφαίρα σε συγκρούσεις με την αστυνομία

Τουρκία: Νεκρός ο διαδηλωτής που δέχθηκε σφαίρα σε συγκρούσεις με την αστυνομία

Ο Ουγκούρ Κουρτ, παρευρισκόταν σε μια κηδεία όταν η αστυνομία επενέβη για να διαλύσει μια συγκέντρωση 10-15 ατόμων στην περιοχ

Τουρκία: Νεκρός ο διαδηλωτής που δέχθηκε σφαίρα σε συγκρούσεις με την αστυνομία
Έχασε τελικά τη μάχη για τη ζωή ο διαδηλωτής που τραυματίστηκε βαρύτατα από αδέσποτη σφαίρα, όπως μεταδίδει η εφημερίδα Χουριέτ, κατά τη διάρκεια συγκρούσεων διαδηλωτών με την αστυνομία.

Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή Οκμεϊντάνι της Κωνσταντινούπολης.

Κλείσιμο
Το θύμα, ο Ουγκούρ Κουρτ, παρευρισκόταν σε μια κηδεία όταν η αστυνομία επενέβη για να διαλύσει μια συγκέντρωση 10-15 ατόμων στην περιοχή.

Η αστυνομία έριξε δακρυγόνα στους διαδηλωτές ορισμένοι εκ των οποίων πέταξαν μολότοφ σε αστυνομικό όχημα με αποτέλεσμα οι επιβαίνοντες σε αυτό να βγουν από αυτό και να ανοίξουν πυρ, όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες.

Οι διαδηλωτές φώναζαν συνθήματα για τους νεκρούς εργάτες στο ανθρακωρυχείο της Σόμα και για τον 15χρονο που έχασε τη ζωή του μετά από πολύμηνη παραμονή σε νοσοκομείο ύστερα από τον τραυματισμό του στα επεισόδια του Ιουνίου του 2013 στο πάρκο Γκεζί.

Σύμφωνα με πληροφορίες μετά το άκουσμα της είδησης για το θάνατο του Κουρτ ξέσπασε νέος γύρος επεισοδίων με φωτογραφίες στο Twitter να δείχνουν άλλον ένα τραυματία από κάνιστρο δακρυγόνου.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης