Μαρίν Λεπέν: Η θριαμβεύτρια των γαλλικών εκλογών αποκαλύπτει τις επόμενες κινήσεις της

Μαρίν Λεπέν: Η θριαμβεύτρια των γαλλικών εκλογών αποκαλύπτει τις επόμενες κινήσεις της

Θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου μεζί με τους σύμμαχους της την Τετάρτη - Το Εθνικό Μέτωπο, που εξέλεξε 34 ευρωβουλευτές, ελπίζει ότι θα μπορέσει να συγκροτήσει πολιτική ομάδα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, σε συνεργασία με κόμματα από άλλες χώρες

Μαρίν Λεπέν: Η θριαμβεύτρια των γαλλικών εκλογών αποκαλύπτει τις επόμενες κινήσεις της
Η πρόεδρος του ακροδεξιού Εθνικού Μετώπου, Μαρίν Λεπέν, που πέτυχε μια ιστορική νίκη στις εκλογές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στη Γαλλία, θα δώσει την Τετάρτη συνέντευξη Τύπου στις Βρυξέλλες μαζί «με τους συμμάχους της», όπως έγινε γνωστό τη Δευτέρα από το σύμβουλό της σε ευρωπαϊκά θέματα.

«Θα δοθεί μια συνέντευξη Τύπου της Μαρίν Λεπέν και των συμμάχων της την Τετάρτη στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες, στις 16:30», είπε ο Λουντοβίκ ντε Νταν.

Κλείσιμο
Το Εθνικό Μέτωπο, που εξέλεξε 34 ευρωβουλευτές, ελπίζει ότι θα μπορέσει να συγκροτήσει πολιτική ομάδα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, σε συνεργασία με κόμματα από άλλες χώρες. Μεταξύ των συμμάχων του περιλαμβάνονται ήδη το ολλανδικό PVV, η ιταλική Λέγκα του Βορρά, το βελγικό Vlaams Belang και το FPÖ της Αυστρίας.

Ο ηγέτης του βρετανικού λαϊκιστικού κόμματος Ukip Νάιτζελ Φάρατζ, που κέρδισε τις εκλογές στη Βρετανία με ποσοστό 27,5% και εκτιμάται ότι θα εκλέξει 23 ευρωβουλευτές, έχει μέχρι στιγμής αρνηθεί να συμμαχήσει με το γαλλικό κόμμα, κατηγορώντας το για αντισημιτισμό.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης