Ινδία: Κρέμασμα για αυτούς που βίασαν και δολοφόνησαν το παιδί του ζητά ο πατέρας

Θέλω να πάθουν ό,τι έκαναν στην κόρη μου, δεν θέλω χρηματική αποζημίωση, απάντησε ο τραγικός πατέρας στους πολιτικούς που τον επισκέφθηκαν

Απόλυτος ήταν ο πατέρας του ενός εκ των δύο ανήλικων κοριτσιών που βιάστηκαν ομαδικά και κρεμάστηκαν από δέντρο. «Δεν θέλω χρηματική αποζημίωση. Θέλω να πάθουν ό,τι έκαναν στο παιδί μου. Θέλω να κρεμαστούν από ένα δέντρο» ήταν η απάντηση που έδωσε ο τραγικός πατέρας στους πολιτικούς που τον επισκέφθηκαν στο χωριό Μπουνταούν.

Η τοπική κυβέρνηση μας προσέφερε 500.000 ρουπίες (6.600 ευρώ). Δεν θα τα πάρουμε. Είναι η κυβέρνηση που θα μπορούσε να είχε σώσε τα παιδιά αλλά δεν το έκανε» δήλωσε ο πατέρας καθώς οι οικογένειες των δύο κοριτσιών καταγγέλλουν ότι οι αστυνομικοί θα μπορούσαν να τα σώσουν αλλά αρνήθηκαν όταν αντιλήφθηκαν ότι προέρχονται από κατώτερη κάστα. 

Για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει την υφήλιο έχουν συλληφθεί ήδη πέντε άτομα τα οποία φέρονται να επιτέθηκαν στις δύο ξαδέρφες την ώρα που αυτές κατευθύνονταν σε χωράφι για την φυσική τους ανάγκη μιας και το σπίτι τους δεν διέθετε τουαλέτα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr