Κάθε πράγμα στον καιρό του και η... Γκαγιέ τον Αύγουστο!

Πότε θα «φάει» ο Ολάντ και επίσημα με τη νέα του ερωμένη; - Σύμφωνα με το βιβλίο «Passions d' Etat» το ζεύγος συναντιέται κρυφά οργανώνοντας «σπάνιες αλλά πολύτιμες αποδράσεις» και αφήνοντας τους υπόλοιπους να θεωρούν ότι έχει τραβήξει χωριστούς δρόμους

Το Μέγαρο των Ηλυσίων θα αποκτήσει μέσα στην... καρδιά του καλοκαιριού μία απλή ερωμένη ή μήπως μία νέα πρώτη κυρία της Γαλλίας; Το «καθεστώς» με το οποίο η Γαλλίδα ηθοποιός, Ζουλί Γκαγέ θα βρίσκεται στο πλευρό του Φρανσουά Ολάντ,θα διευκρινιστεί μέσα στον Αύγουστο όταν ο Γάλλος... εραστής και πρόεδρος της χώρας, θα ανακοινώσει στο λαό του ότι επισημοποιεί τη σχέση του με την κρυφή του αγάπη.

Αυτά υποστηρίζει στο βιβλίο του που κυκλοφορεί αυτή την εβδομάδα στη Γαλλία, ο δημοσιογράφος και συγγραφέας, Ιβ Αζερουάλ. Οι αποκαλύψεις του κινούνται στα χνάρια πρόσφατου δημοσιεύματος του σκανδαλοθηρικού περιοδικού Closer, που είχε αποκαλύψει πρώτο την σχέση Ολάντ - Γκαγέ. Το Closer διαβεβαίωνε τους αναγνώστες ότι στην ουσία, Ολάντ και Γκαγιέ ζουν τον έρωτά τους, διακριτικά, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το ζεύγος συναντιέται κρυφά οργανώνοντας «σπάνιες αλλά πολύτιμες αποδράσεις» και αφήνοντας τους υπόλοιπους να θεωρούν ότι έχει τραβήξει χωριστούς δρόμους.    

Ο ένοικος των Ηλυσίων είναι έτοιμος να αποκαταστήσει το κορίτσι που... εξέθεσε, όπως γράφει ο Αζερουάλ στο βιβλίο, υπό τον τίτλο «Passions d' Etat». Πιθανότατα, τον Αύγουστο,όταν θα το επιτρέπει η ατζέντα του προέδρου και οι Γάλλοι θα απολαμβάνουν τα καλοκαιρινά μπάνια τους,ο ένοικος των Ηλυσίων θα ανακοινώσει στο λαό του και  επισήμως ότι είναι ζευγάρι με την Ζουλί Γκαγέ, μητέρα δύο παιδιών.

Σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα «20minutes.fr», o Αζερουάλ υποστηρίζει ότι,ο Γάλλος πρόεδρος και η Γαλλίδα ηθοποιός ουδέποτε έπαψαν να βλέπονται και πως, όταν ήρθε στο φως η κρυφή σχέση τους, τότε αποφάσισαν από κοινού να σταματήσουν τις εξόδους μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα. «Κι επειδή στη Γαλλία, ακόμα και οι... πέτρες ξέρουν για το ειδύλλιο του ζευγαριού, αποφάσισα να γράψω λεπτομέρειες για την σχέση του ένοικου των Ηλυσίων με τη Γαλλίδα ηθοποιό», εξηγεί ο Γάλλος συγγραφέας.

Για τον Ίβ Αζερουάλ,το μεγάλο ερώτημα είναι ποιος θα είναι ο «τίτλος» που θα αποδοθεί στην Γκαγέ ως αγαπημένη του Φρανσουά Ολάντ. «Αν δεν θέλει να είναι η "πρώτη κυρία" της Γαλλίας, επειδή η ίδια δεν θέλει να έχει "ταμπέλες", δεν μπορεί να αρκεστεί στο να είναι μία απλή ερωμένη. Η Ζουλί Γκαγέ είναι μητέρα δύο παιδιών και ως καταξιωμένη ηθοποιός στην πατρίδα της, έχει τη φήμη της», τονίζει ο Γάλλος δημοσιογράφος.


Ο συγγραφέας Ιβ Αζερουάλ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr