Βόρεια Κορέα: Ποιος σχεδιάζει την «δολοφονία» του Κιμ Γιονγκ Ουν;

Βόρεια Κορέα: Ποιος σχεδιάζει την «δολοφονία» του Κιμ Γιονγκ Ουν;

Ο Αμερικανός σκηνοθέτης Evan Goldberg αποφάσισε με την συνεργασία των ηθοποιών James Franco και Seth Rogen, «να βγάλουν από τη μέση» τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν...

Βόρεια Κορέα: Ποιος σχεδιάζει την «δολοφονία» του Κιμ Γιονγκ Ουν;
Έξαλλος είναι με τους παράγοντες του Χόλιγουντ, που γύρισαν την ταινία «The Interview», («Η συνέντευξη»), ο ανεπίσημος Κορεάτης εκπρόσωπος της Πιόνγκ Γιάνγκ, Kim Myong-choi, ο οποίος με δηλώσεις του στη βρετανική εφημερίδα The Telegraph, είπε ότι η ταινία που πραγματεύεται την δολοφονία του ηγέτη της Βόρειας Κορέας, από δύο Αμερικανούς, αντικατοπτρίζει στην πραγματικότητα την απόγνωση της κυβέρνησης των ΗΠΑ και της αμερικανικής κοινωνίας.

Ο Kim Myong-choi είναι συγγραφέας και πρόεδρος του «Κέντρου για την ειρήνη μεταξύ ΗΠΑ και Βόρειας Κορέας», που έχει την έδρα του στην Ιαπωνία και μιλά συχνά ως ανεπίσημος εκπρόσωπος του Κιμ Γιονγκ ουν, με τον οποίο διατηρεί άριστες σχέσεις.

Κλείσιμο


Μιλώντας στην εφημερίδα ο Kim Myong-choi είπε, πως η ταινία αποτελεί «ειρωνεία» για τις ΗΠΑ, αφού εκεί δολοφονήθηκε ο πρόεδρος Κένεντι, ενώ η Αμερική εμπλέκεται σε στρατιωτικές επεμβάσεις σε Αφγανιστάν, Συρία, Ιράκ και Ουκρανία. Ο ίδιος πρόσθεσε ότι οι Βρετανοί κάνουν καλύτερες ταινίες από τους Αμερικανούς και ανέφερε ως παράδειγμα τον James Bond.

H ταινία «Η Συνέντευξη» γυρίστηκε από τον Αμερικανό σκηνοθέτη Evan Goldberg με την συνεργασία του ηθοποιού Seth Rogen και με πρωταγωνιστές τον James Franco και τον Seth Rogen. Η πλοκή αναφέρεται σε ένα αμερικανικό βραδινό talk show, το «Skylark Tonight», το οποίο παρακολουθεί φανατικά ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας και όταν το μαθαίνουν, ο παρουσιαστής και ο παραγωγός του show, του ζητούν να τους παραχωρήσει μια συνέντευξη.

Οι δύο άντρες ταξιδεύουν για την Πιόνγκ Γιάνγκ, αφού ο Κιμ Γιονγκ ουν αποδέχθηκε την πρότασή τους, αλλά η CIA έχει άλλα σχέδια για τους δύο άντρες...Τους αναθέτει την δολοφονία του «ελέω Θεού» ηγέτη της Βόρειας Κορέας, χωρίς όμως να λάβει υπόψη της, ότι μάλλον πρόκειται για τους πλέον ακατάλληλους υποψήφιους δολοφόνους.

Το τρέιλερ της ταινίας δόθηκε ήδη στη δημοσιότητα στις 11 Ιουνίου προκαλώντας τα σχόλια του εκπροσώπου της Βόρειας Κορέας, ο οποίος δήλωσε όμως ότι είναι σίγουρος πως ο Κιμ Γιονγκ ουν, θα θέλει να δει την ταινία που αναφέρεται στην δολοφονία του! Στο επίμαχο τρέιλερ ένας αξιωματικός των μυστικών υπηρεσιών της Βόρειας Κορέας δηλώνει ότι οι πολίτες της χώρας πιστεύουν ό,τι λέει ο ηγέτης τους. Για παράδειγμα όλοι έχουν πιστέψει ότι «μιλά με τα δελφίνια» ή ότι «ποτέ δεν ουρεί, ούτε αφοδεύει»!

Η ταινία θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 10 Οκτωβρίου του 2014.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης