Έβγαλαν σε δημοπρασία κινηματογραφικό κοστούμι του Ρόμπιν Γουίλιαμς

Μόλις 20 λεπτά μετά την ανακοίνωση του θανάτου του Αμερικανού ηθοποιού αυτόγραφα, κοστούμια, dvd και άλλα αντικείμενα τέθηκαν προς πώληση στο ebay


Είχαν περάσει μόλις λίγα λεπτά από την ανακοίνωση του θανάτου του Αμερικανού κωμικού ηθοποιού, Ρόμπιν Γουίλιαμς, και τα αρπακτικά του Διαδικτύου έκαναν την εμφάνισή τους…

Μέσω της ιστοσελίδας ebay όπου πραγματοποιούνται ηλεκτρονικές δημοπρασίες πολλοί ήταν οι χρήστες που έθεσαν προς πώληση κοστούμια από τις κινηματογραφικές ταινίες του ηθοποιού που αφαίρεσε τη ζωή του σε ηλικία 63 ετών, έπειτα από προβλήματα που αντιμετώπιζε.

Το κοστούμι του Γουίλιαμς από την ταινία «Hook» όπου υποδυόταν τον Πίτερ Παν αναρτήθηκε στη δημοφιλή σελίδα πώλησης μόλις 21 λεπτά από την ανακοίνωση του θανάτου του προς 10.000 βρετανικές λίρες (12.470 ευρώ).



Μάλιστα, ο πωλητής που φέρει το όνομα «tvandfilmpropsdottcom» ανέφερε πως το κοστούμι «διατηρείται σε καλή κατάσταση», αποτελείται από τη μπλούζα, το παντελόνι, το κολάν, ενώ δε συμπεριλαμβάνεται το σπαθί.

«Πρόκειται για το μοναδικό γνωστό κοστούμι του Πίτερ παν από την ταινία Hook. Αρχικά πωλήθηκε από τον οίκο Sothebys το 1997, έξι χρόνια μετά την κυκλοφορία της ταινίας, έναντι 4.000 δολαρίων. Στον αγοραστή θα παρασχεθεί και αντίγραφο από την απόδειξη του οίκου», επισήμανε ο χρήστης, τονίζοντας ότι πρόκειται για «σπάνια ευκαιρία» για να αποκτήσει κανείς αυτό το κοστούμι.



Λίγες ώρες αργότερα, πάντως η ανάρτηση «κατέβηκε» από την ιστοσελίδα με την επισήμανση ότι η καλύτερη προσφορά έγινε αποδεκτή, που σημαίνει ότι βρέθηκε ο αγοραστής.

Την ίδια ώρα, παραμένει ακόμα στον «αέρα» κοστούμι  από την ταινία «Θα σε βρω στον παράδεισο», το οποίο πωλείται σε καλή κατάσταση προς 2.620 ευρώ και αποστέλλεται σε ολόκληρο τον κόσμο από την Καλιφόρνια των ΗΠΑ.



Ωστόσο, ακόμα και αυτόγραφα, φωτογραφίες και σημειωματάρια του Ρόμπιν Γουίλιαμς μπορεί κανείς να αγοράσει μέσω της ιστοσελίδας, με τιμές που ξεκινούν από 23 ευρώ και αγγίζουν τα 76 ευρώ.  

 

 



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr