Μπλεγμένος με υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκου ο Κλιφ Ρίτσαρντ

Μπλεγμένος με υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκου ο Κλιφ Ρίτσαρντ

Η υπόθεση χρονολογείται από το 1980 - Σε βάρος του υποβλήθηκε μήνυση για σεξουαλική επίθεση σε βάρος αγοριού που τότε δεν είχε κλείσει ακόμη τα 16

Μπλεγμένος με υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκου ο Κλιφ Ρίτσαρντ
Άλλη μια υπόθεση επώνυμου Βρετανού που εμπλέκεται σε υπόθεση κακοποίησης ανηλίκου συγκλονίζει τις τελευταίες ώρες το «Μεγάλο Νησί».

Πρωταγωνιστής αυτή τη φορά ο τραγουδιστής Κλιφ Ρίτσαρντ, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται σε υπόθεση σεξουαλικής επίθεσης το 1980 σε βάρος αγοριού που δεν είχε κλείσει τότε τα 16.

Κλείσιμο
Οι αστυνομικές αρχές την Πέμπτη ερεύνησαν διαμέρισμα που του ανήκει στο Σάνινγκντεϊλ, στα δυτικά του Λονδίνου.

Το ένταλμα για την έρευνα στο σπίτι εκδόθηκε μετά από μια μήνυση που κατατέθηκε στην αστυνομία που αφορούσε μια σεξουαλική επίθεση, τη δεκαετία του 1980. «Κανείς δεν συνελήφθη και ο ιδιοκτήτης του σπιτιού δεν ήταν παρών» αρκέστηκε να ανακοινώσει ο εκπρόσωπος της βρετανικής αστυνομίας.

Μετά την δημοσιοποίηση από βρετανικά ΜΜΕ ότι το σπίτι που ερευνήθηκε ανήκει στον διάσημο τραγουδιστή ο Κλιφ Ρίτσαρντ εξέδωσε ανακοίνωσε με την οποία διέψευσε κάθε εμπλοκή του με την υπόθεση.

«Εδώ και πολλούς μήνες, ήμουν ενήμερος για τις κατηγορίες περί απρεπούς συμπεριφοράς μου στο παρελθόν, που κυκλοφορούσαν στο Διαδίκτυο», ανέφερε ο 73χρονος ροκ σταρ στην ανακοίνωσή του. «Οι ισχυρισμοί αυτοί είναι παντελώς αναληθείς. Μέχρι τώρα είχα επιλέξει να μην αντιδράσω σε αυτούς τους ψευδείς ισχυρισμούς (...) όμως η αστυνομία πήγε απροειδοποίητα στο διαμέρισμά μου στο Μπερκσάιρ», πρόσθεσε.

Ο Ρίτσαρντ διευκρίνισε ότι δεν βρίσκεται στη Βρετανία όμως είναι διατεθειμένος να συνεργαστεί πλήρως με τις αστυνομικές αρχές, εφόσον θελήσουν να του πάρουν κατάθεση.

Σύμφωνα με πολλά μέσα ενημέρωσης, ο Κλιφ Ρίτσαρντ αυτήν την περίοδο κάνει διακοπές στην Πορτογαλία.

Ο Ρίτσαρντ έχει πουλήσει περισσότερα από 250 εκατομμύρια δίσκους σε όλον τον κόσμο και ήταν ο πρώτος ροκ σταρ που χρίστηκε ιππότης από τη βασίλισσα Ελισάβετ, το 1995. Ο «Πίτερ Παν της Ποπ», όπως τον αποκαλούσαν λόγω της νεανικής εμφάνισής του, έγινε γνωστός αρχικά με το συγκρότημα The Shadows. Μετά τη διάλυση του συγκροτήματος, ακολούθησε σόλο καριέρα. Είναι ιδιαίτερα θρησκευόμενος χριστιανός και ο ίδιος δήλωνε ότι δεν έπινε αλκοόλ και δεν έκανε χρήση ναρκωτικών, όπως άλλοι ροκ σταρ της εποχής του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης