Δείτε βίντεο: Ηπιε ενα μπουκάλι ουίσκι σε 13 δευτερόλεπτα

Ο 27χρονος έχει στα χέρια του ένα σφραγισμένο μπουκάλι ουίσκι το ανοίγει, βάζει μέσα ένα καλαμάκι, ύστερα βάζει το μπουκάλι στο στόμα του και να το αδειάζει μέσα σε 13 δευτερόλεπτα

Είναι απίστευτο πως ένας άνθρωπος με μια πράξη του μπορεί να θέσει τον εαυτό του σε μεγάλο κίνδυνο. Ενας 27χρονος Βρετανός ήπιε μονορούφι και χωρίς ανάσα σε μόλις 13 δευτερόλεπτα ένα μπουκάλι ουίσκι. Το βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου και αν μη τι άλλο προκαλεί σοκ.

Ο 27χρονος, δηλώνει μετανιωμένος για την πράξη του, επισημαίνει ότι κανείς δεν τον προκάλεσε να το κάνει και σε καμία περίπτωση ότι δεν συνιστά σε κανέναν να το κάνει και ότι γνωρίζει πως είναι επικίνδυνο. «Νιώθω ηλίθιος», είπε χαρακτηστικά ο νεαρός άνδρας.

Το βίντεο, το οποίο έχουν δει πάνω από μισό εκατομμύριο άνθρωποι τον δείχνει να έχει στα χέρια του ένα σφραγισμένο μπουκάλι ουίσκι να το ανοίγει, να βάζει μέσα ένα καλαμάκι, ύστερα να βάζει το μπουκάλι στο στόμα του και να το αδειάζει μέσα σε 13 δευτερόλεπτα.

Την ώρα που το πίνει, ακούγονται οι φίλοι του οι οποίοι και μαγνητοσκοπούν την «προσπάθεια» να γελάνε και να τον αποκαλούν «κτήνος».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr