Την πάτησε και ο Λεπέν με την πορνογραφική φάρσα για το βιβλίο Τριερβελέρ

Μια σκηνή με πολύ... αναλυτική ερωτική περιγραφή που όμως δεν περιέχεται στο βιβλίο της Βαλερί, αναστάτωσε τη Γαλλία

Λίγες ώρες πριν κυκλοφορήσει στη Γαλλία το περιβόητο βιβλίο της Βαλερί Τριερβελέρ, ένα αινιγματικό tweet με τη φωτογραφία μιας σελίδας -υποτίθεται- του βιβλίου της προκάλεσε σάλο στο Διαδίκτυο. Στη σελίδα, φαινόταν μια αναλυτική περιγραφή των πιο απόκρυφων, ερωτικών στιγμών της Τριερβελέρ με τον Γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ, με το... επίμαχο απόσπασμα να μεταφράζεται ως εξής: «Δευτέρα, 8 Οκτωβρίου 2013, 6.35 το πρωί. Ενα ελαφρύ αεράκι φυσάει στο προεδρικό μέγαρο και το ράδιο Radio Nostalgie παίζει ένα τραγουδάκι του Τζο Ντασέν [μήπως ήταν το «Και αν δεν υπήρχες»]. Ο Φρανσουά έρχεται και κολάει πίσω μου στο μεγάλο και κρύο κρεβάτι. Εγώ έχω ραντεβού σε 45 λεπτά στο περιοδικό Paris Match, πρέπει να βιαστώ. Ετοιμάζομαι να βγω από το συζυγικό κρεβάτι, όταν, ξαφνικά, η φρίκη. Η απόγνωση. Ενα δάχτυλο. Στον πρωκτό μου. Ο Φρανσουά FUCKING HOLLANDE μου βάζει ένα δάχτυλο στον πρωκτό μου, γαμώτο!!!»

Την φωτογραφία δημοσίευσε ο χρήστης @Alexhervaud, ο οποίος μάλιστα γράφει: «Ο, λα, λα! Μου ήρθε απόσπασμα από το βιβλίο της Βαλερί!». 

Όπως αποδείχθηκε, επρόκειτο για φάρσα, την οποία όμως «κατάπιαν» πολλοί Γάλλοι, μεταξύ των οποίων και ο ακροδεξιός Ζαν-Μαρί Λεπέν. Την... αποκάλυψη έκανε το ηλεκτρονικό περιοδικό Slate και ο Γάλλος δημοσιογράφος Αλεξάντρ Ερβό. Στο ρεπορτάζ του, που φέρει τον εξίσου πορνογραφικό τίτλο «Πώς το δάχτυλο στον πρωκτό τής Βαλερί Τριερβελέρ βρέθηκε στο στόμα τού Ζαν-Μαρί Λεπέν», περιγράφει πώς ο ιδρυτής του Εθνικού Μετώπου της Γαλλίας, ο οποίος μίλησε στο κανάλι Canal+ για το μπεστ-σέλερ της Τριερβελέρ έκανε λόγο για «πορνογραφικά αποσπάσματα». Λίγο αργότερα ωστόσο επανήλθε – μέσω του συμβούλου του – με νέες δηλώσεις για να εξηγήσει το προφανές, ότι δηλαδή «παραπλανήθηκε» από ένα απόσπασμα που κυκλοφόρησε στο Διαδίκτυο και το οποίο δεν μπήκε στον κόπο να ελέγξει εάν είναι αληθές.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr