Πυροσβέστες έσωσαν άνδρα που είχε να πλυθεί πέντε χρόνια!

Οι διασώστες φορούσαν προστατευτικές μάσκες για να αποφύγουν τη μυρωδιά

Οι κάτοικοι μιας γειτονιάς της Στουτγκάρδης, είχαν την εντύπωση πως τα σπίτια τους χτυπήθηκαν από κάποια επίθεση με βιολογικά όπλα, όταν είδαν τους πυροσβέστες να φτάνουν στην περιοχή φορώντας τις απαραίτητες στολές και τις προστατευτικές μάσκες.



Πού να ήξεραν ότι η αιτία ήταν ένα 65χρονος άνδρας βάρους σχεδόν 160 κιλών, τον οποίο, οι πυροσβέστες, είχαν κληθεί να διασώσουν από τα βουνά σκουπιδιών που υπήρχαν στο διαμέρισμά του. Εξηγώντας την κατάσταση, ο υπέρβαρος άνδρας, είπε ότι ζούσε παραγγέλλοντας φαγητό απ' έξω, ενώ δεν ήταν σε θέση να πλυθεί, εδώ και πέντε χρόνια λόγω του όγκου του!

Οι άνδρες της πυροσβεστικής αναγκάστηκαν να σπάσουν την πόρτα του διαμερίσματος και μόλις μπήκαν δέχθηκαν επίθεση από μια μυρωδιά που την περιέγραψαν ως «απόλυτη κόλαση» ενώ ένας εκμυστηρεύτηκε πως: «Τα σκουπίδια έφταναν μέχρι το γόνατο, από κουτιά πίτσας που σάπιζαν μέχρι παλιό φαγητό και ζωύφια που έκοβαν βόλτες».

Λόγω του μεγάλου όγκου του, ο 65χρονος δεν χωρούσε να περάσει από την πόρτα και έτσι χρησιμοποιήθηκε γερανός για να τον κατεβάσει από το διαμέρισμά του.

Οι γείτονες δήλωσαν πάντως παντελή άγνοια για το τι συνέβαινε λίγα μέτρα από τις οικίες τους!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr