Αμερικάνος πάστορας ζητάει την εξόντωση των γκέι για να εξαλειφθεί το AIDS

Αμερικάνος πάστορας ζητάει την εξόντωση των γκέι για να εξαλειφθεί το AIDS

Βίντεο από το ανατριχιαστικό κήρυγμά του στην Αριζόνα - «Ανακάλυψα τη θεραπεία για την ασθένεια», ισχυρίζεται ο Στίβεν Άντερσον

Αμερικάνος πάστορας ζητάει την εξόντωση των γκέι για να εξαλειφθεί το AIDS
Λίγες ημέρες μετά την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS, ένας Αμερικανός πάστορας από την Αριζόνα υποστηρίζει ότι βρήκε τη λύση για την αντιμετώπιση της νόσου.

Σύμφωνα με τον Στίβεν Άντερσον, ο μόνος τρόπος για να εξαλειφθεί η ασθένεια είναι η εκτέλεση των ομοφυλόφιλων!

Κλείσιμο
Σε βίντεο από κήρυγμα του, το οποίο κυκλοφόρησε στο Διαδίκτυο, ο Αμερικανός πάστορας υποστηρίζει, μάλιστα, πως το AIDS θα εξαλειφθεί μέχρι τα Χριστούγεννα αν θανατωθούν όλοι οι γκέι.

Κατά τη διάρκεια του κηρύγματός του στην Εκκλησία των Πιστών στο Λόγο του Βαπτιστή, ο νεαρός δήλωσε πως οι ομοφυλόφιλοι ή οι ετεροφυλόφιλοι είναι όλοι ίδιοι καθώς ανήκουν στην ίδια κατηγορία αυτή των «σοδομιστών».

Όπως λέει χαρακτηριστικά ο Άντερσον: «Ανακάλυψα τη θεραπεία για το AIDS. Μπορούμε να έχουμε έναν κόσμο χωρίς AIDS μέχρι τα Χριστούγεννα. Αν είχαμε εκτελέσει τους ομοφυλόφιλους, όπως συστήνει ο Θεός δε θα είχαμε AIDS».

Επικαλείται δε, και αποσπάσματα από τη Βίβλο για να στηρίξει τη θεωρία του, λέγοντας πως ο Θεός είχε αναφέρει ότι αν δύο άνδρες έρθουν σε σαρκική επαφή θα μολυνθεί το αίμα τους.

Αυτή, πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που ο ιερωμένος προκαλεί με τις δηλώσεις του, καθώς πριν μερικούς μήνες είχε υποστηρίζει ότι αν παντρευτεί κανείς για δεύτερη φορά είναι «μοιχός».
Είπε πει, λοιπόν: «Δε με ενδιαφέρει αν οι κοινωνία αποδέχεται το διαζύγιο. Ακόμα και αν οι Χριστιανοί παίρνουν διαζύγιο, δεν πρόκειται να αλλάξω γνώμη».

Παλαιότερα είχε καλέσει τις γυναίκες να παραμένουν σιωπηλές στην εκκλησία και να υποτάσσονται.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης