O Μπαρακ Ομπάμα επισκέφθηκε απόψε την γαλλική Πρεσβεία στην Ουάσιγκτον

O Μπαρακ Ομπάμα επισκέφθηκε απόψε την γαλλική Πρεσβεία στην Ουάσιγκτον

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το CNN

 O Μπαρακ Ομπάμα επισκέφθηκε απόψε την γαλλική Πρεσβεία στην Ουάσιγκτον
Την γαλλική Πρεσβεία στην Ουάσιγκτον επισκέφθηκε απόψε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το CNN. 


Μέχρι και αυτή την ώρα σε κλοιό ασφαλείας βρίσκεται η γαλλική πρωτεύουσα καθώς κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για τις κινήσεις των δύο γάλλων υπηκοών με βαριά οπλισμένους άνδρες να βρίσκονται σε όλες τις εισόδους προς το Παρίσι από το βορρά.
Κλείσιμο


Επίκεντρο της αστυνομικής επιχείρησης που είναι σε εξέλιξη σε ολόκληρη τη Γαλλία είναι το χωριό Crépy-en-Valois, βορειοανατολικά του Παρισίου καθώς τα δύο αδέρφια Σερίφ και Σαΐντ Κουασί φέρονται να έχουν θεαθεί στην ευρύτερη περιοχή.

Οι έρευνες, όπως μεταδίδουν διεθνή μέσα ενημέρωσης, έχουν επεκταθεί σε ένα γειτονικό δάσος το οποίο έχει έκταση μεγαλύτερη και από αυτή της γαλλίκής πρωτεύουσας ενώ έρευνες έχουν διεξαχθεί και σε σπίτια στις γειτονές Corcy (βορειανατολικό Παρίσι) και Villers Cotterets.

Τις έρευνες που γίνονται με πολύ μεγάλη προσοχή συντονίζει ελικόπτερο που υπερίπταται προσπαθώντας να εντοπίσει ίχνη του 32χρονου και του 30χρονου.

Οι κάτοικοι του χωριού έχουν ειδοποιηθεί να παραμείνουν στα σπίτια τους ενώ έχει ακυρωθεί κάθε είδους δημόσια δραστηριότητα. (Διαβάστε αναλυτικό ρεπορτάζ ΕΔΩ)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης