«Δεν είμαστε ναζιστές», δηλώνει εκπρόσωπος του ισλαμοφοβικού κινήματος Pegida

«Δεν είμαστε ναζιστές», δηλώνει εκπρόσωπος του ισλαμοφοβικού κινήματος Pegida

«Οι μουσουλμάνοι που σέβονται τους νόμους μας είναι ευπρόσδεκτοι», λέει ο Κρίστιαν Μάγερχοφ 

«Δεν είμαστε ναζιστές», δηλώνει εκπρόσωπος του ισλαμοφοβικού κινήματος Pegida
Τη στιγμή που το ισλαμοφοβικό κίνημα Pegida κερδίζει ολοένα περισσότερους υποστηρικτές στη Γερμανία, εκπρόσωπός του δηλώνει πως τα μέλη του δεν είναι ναζιστές.

Μιλώντας στο ισραηλινό δίκτυο Ynetnews ο Κρίστιαν Μάγεργοφ τονίζει: «Δεν είμαστε ναζιστές. Νεότερος υπήρξα ενεργό μέλος σε αριστερά κινήματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων».

Κλείσιμο
Μάλιστα, εξηγεί πως μετά την επίθεση στους Δίδυμους Πύργους ξεκίνησε να μελετά για το Ισλάμ και τον ισλαμισμό γεγονός που του άλλαξε την οπτική γύρω από τον πολυπολιτισμό και την πολιτική ορθότητα.

Προσθέτει δε, ότι στο κίνημα που δραστηριοποιείται κυρίως στη Δρέσδη υπάρχουν αριστεροί, κεντρώοι και συντηρητικοί, προσθέτοντας πως ανάμεσα στα μέλη του συγκαταλέγονται ένας Εβραίος, ένας Κροάτης και ένας μουσουλμάνος.

«Η Ευρώπη είναι φιλόξενη. Οι μουσουλμάνοι που σέβονται τους νόμους και τις ηθικές αξίες είναι ευπρόσδεκτοι. Οι μουσουλμάνοι που μισούν τις δυτικές αξίες και υποστηρίζουν τη βία της τζιχάντ δε θα πρέπει να έρθουν εδώ. Οι μουσουλμάνοι που τάσσονται κατά του ισλαμισμού είναι ευπρόσδεκτοι στο Pegida», συμπληρώνει ο Μάγερχοφ.

Όπως εξηγεί, το γεγονός ότι διευρύνονται οι μουσουλμανικές κοινότητες σε ευρωπαϊκές χώρες δεν είναι αρνητικό, ωστόσο «είναι αρνητικό και επικίνδυνο το γεγονός ότι αυτές οι κοινότητες συνεισφέρουν δυσανάλογα στα κοινωνικά προβλήματα όπως οι βανδαλισμοί, η ανεργία, το έγκλημα και η τρομοκρατία».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης