Closer: Η Γκαγιέ αυτοαποκαλείται «αρραβωνιαστικιά» του Ολάντ

Η Γκαγιέ, απ΄ό,τι φαίνεται, έχει πυκνώσει τις επισκέψεις της στο προεδρικό μέγαρο, εκεί όπου στεγάζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τον έρωτά της με τον Σοσιαλιστή πρόεδρο

Ως  διακριτική, ευγενική και καλοσυνάτη περιγράφει την κρυφή σύντροφο του Γάλλου προέδρου, Ζουλί Γκαγιέ, το προσωπικό του Ελιζέ. Όσοι εργάζονται και κινούνται στο προεδρικό μέγαρο, στάζουν μέλι για τη Γαλλίδα ηθοποιό, η οποία αυτοαποκαλείται «αρραβωνιαστικιά του Φρανσουά Ολάντ». Ένας ημιεπίσημος τίτλος ο οποίος της επιτρέπει να νυχτοπερπατά στο Ελιζέ δίχως όμως να δεσμεύεται από τη σχέση της με τον Γάλλο πρόεδρο. «Πράγματι, ιδανικός τίτλος για μία γυναίκα που απεχθάνεται τις δεσμεύσεις», αναφέρει η «France Soir».  

Η Γκαγιέ, απ΄ό,τι φαίνεται, έχει πυκνώσει τις επισκέψεις της στο προεδρικό μέγαρο, εκεί όπου στεγάζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τον έρωτά της με τον Σοσιαλιστή πρόεδρο, Φρανσουά Ολάντ.    

«Το ζευγάρι σε τρυφερές στιγμές στο Μέγαρο των Ηλυσίων», έγραφε πριν ένα μήνα το περιοδικό «Voici»: «Η Zουλί  Γκαγιέ αισθάνεται σαν να είναι σπίτι της. Εξάλλου κοιμάται πάω από τρεις φορές την εβδομάδα στο προεδρικό μέγαρο». H Γκαγιέ αρχίζει να συνηθίζει την ζωή της στο Μέγαρο των Ηλυσίων, το προσωπικό αισθάνεται πλέον οικεία μαζί της αφού την βλέπει τακτικά. Έχει γίνει κατά κάποιο τρόπο  ημιεπίσημη «Πρώτη Κυρία» της Γαλλίας. Για τους Γάλλους, η σχέση τους  δημοσιοποιήθηκε τον Ιανουάριο του 2014, όταν το περιοδικό «Closer» είχε αποκαλύψει τον κρυφό δεσμό τους με τον Γάλλο πρόεδρο να φορά κράνος έξω από το σπίτι όπου στέγαζε τον κρυφό έρωτά του, κοντά στο Μέγαρο των Ηλυσίων, προκαλώντας πολιτικό σεισμό στη Γαλλία και την επεισοδιακή... έξοδο της Βαλερί από το προεδρικό μέγαρο. 

Στο χρονικό διάστημα που μεσολάβησε, υπήρξαν πολλά δημοσιεύματα που υποστήριζαν ότι το ζευγάρι έχει χωρίσει και άλλα ότι κρατάει τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Τις καλοκαιρινές διακοπές του Αυγούστου, Ολάντ και Γκαγιέ τις πέρασαν μαζί αποδεικνύοντας ότι ουδέποτε χώρισαν. Σήμερα, ένα χρόνο μετά την αποκάλυψη του ανάρμοστου δεσμού τους, η Γκαγιέ έκανε ένα βήμα παραπέρα: επέλεξε τον τίτλο της «αρραβωνιαστικιάς» του Ολάντ , αν και δεν προτίθεται να βάλει βέρα στο δεξί, όπως αναφέρει το σκανδαλοθηρικό περιοδικό «Closer» επικαλούμενο πηγές του περιβάλλοντός της.      

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr