Σε στυλ «50 shades of Grey» τα πάρτι οργίων του Στρος Καν

«Το σεξ μαζί του ήταν πολλές φορές βίαιο, κτηνώδες» λένε οι ιερόδουλες που πρωταγωνίστησαν στα περίφημα πάρτι - Τους ζητούσε να κλείσουν τα μάτια μ' ένα μαντήλι και να κάνουν σεξ με άλλους άντρες ενώ ο ίδιος έπαιρνε...μάτι

Τους ζητούσε να κλείσουν τα μάτια μ' ένα μαντήλι και να κάνουν σεξ με άλλους άντρες ενώ ο ίδιος έπαιρνε...μάτι. Eκείνος καθόταν αναπαυτικά σε μία πολυθρόνα απολαμβάνοντας το θέαμα. Κι όταν δεν ήθελε να είναι απλός θεατής, αναλάμβανε ενεργό ρόλο. Μάλιστα, ένα βράδυ στο ξενοδοχείο "Mουράτ" του Παρισιού, προσέφερε ηδονή σε οκτώ γυναίκες ταυτόχρονα. Για να του προσφέρουν στιγμές αχαλίνωτου πάθους ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες του, τους είχε χαρίσει νωρίτερα πανάκριβες μπότες, σεξουαλικά παιχνίδια, ποτέ όμως χρήματα. 

Η Συλβί, η Μέλανι η Σαμπρίνα και η Σαντρίν, ορισμένες από τις ιερόδουλες που συμμετείχαν στα πάρτι οργίων όπου πρωταγωνιστικό ρόλο είχε ο Ντομινίκ Στρος Καν αποκαλύπτουν πιπεράτες λεπτομέρειες  από τις τρελές βραδιές του πρώην Δον Ζουάν του ΔΝΤ σε πολυτελή ξενοδοχεία στη Γαλλία, το Βέλγιο και τις ΗΠΑ. Οι ιερόδουλες καταθέτουν σε δικαστήριο της Λίλη, εκεί όπου είναι σε εξέλιξη από την Δευτέρα η δίκη του Ντομινίκ Στρος Καν, ο οποίος κατηγορείται για μαστροπεία.    

«Μας έκανε διάφορα δώρα, όχι όμως χρήματα. Γόβες στιλέτο, πανύψηλες μπότες, τις οποίες θα μπορούσαμε να φοράμε και στη διάρκεια των ερωτικών παιχνιδιών. Το σεξ μαζί του ήταν πολλές φορές βίαιο, κτηνώδες», υποστηρίζει η Συλβί . Η ίδια προσθέτει πως ο Στρος Καν εξανάγκαζε πολλές φορές τις κοπέλες να κυλιούνται στα πατώματα και εκεί να παραμένουν έως ότου ολοκληρωθεί η σεξουαλική πράξη. 

Συνολικά δεκαπέντε καυτές βραδιές απόλαυσε ο πρώην "Δον Ζουάν του ΔΝΤ",  με πόρνες πολυτελείας σε ξενοδοχεία της Γαλλίας και των ΗΠΑ . Οι ιερόδουλες ήταν δώρο πάμπλουτων φίλων του, Γάλλων επιχειρηματιών, προκειμένου να έχουν την εύνοιά του. Ο ίδιος, τηρεί σιγή ισχύος καθώς στη δίκη που ξεκίνησε στη Λίλη της Γαλλίας, αναμένεται να καταθέσει την ερχόμενη εβδομάδα. «Δεν έβλεπα, δεν άκουγα, δεν γνώριζα τίποτα». Αυτή είναι, με λίγα λόγια, η υπερασπιστική γραμμή του Ντομινίκ Στρος-Καν, που κάθεται στο εδώλιο κατηγορούμενος για διακεκριμένη μαστροπεία. 

Ο πρώην επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, έκανε ομαδικό σεξ με ιερόδουλες. Οι βραδιές με το αχαλίνωτο σεξ ήταν μεταξύ 2009 και 2011. Τα πάρτι οργίων γίνονταν με βάση το πολυάσχολο πρόγραμμά του, στην Ουάσιγκτον και στην Ευρώπη, και, σύμφωνα με τις ιερόδουλες που συμμετείχαν σε αυτά, ο ίδιος ήταν ο εμπνευστής και πρωταγωνιστής αυτών των πάρτι. Τα σεξουαλικά παιχνίδια αλλά και η έλλειψη χρήσης προφυλακτικών στα ροζ πάρτι δείχνουν ότι οι γυναίκες που συμμετείχαν δεν μπορεί παρά να ήταν «επαγγελματίες» επί πληρωμή. Τα κορίτσια από τη Γαλλία και το Βέλγιο, πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους στον Στρος Καν όταν αυτός ήταν στις Βρυξέλλες, το Παρίσι, την Ουάσιγκτον και τη Νέα Υόρκη. Δύο επιχειρηματίες από τη Βόρεια Γαλλία φέρεται να έστελναν αεροπορικώς τις πόρνες στις ΗΠΑ και τις πλήρωναν οι ίδιοι για τις σεξουαλικές υπηρεσίες που προσέφεραν στον Στρος-Καν. Το τελευταίο όργιο έγινε την προηγουμένη της σύλληψης του Στρος-Καν για τον βιασμό της καμαριέρας στο «Sofitel» της Νέας Υόρκης. Εκείνη η ποινική δίωξη αποσύρθηκε, αλλά όχι προτού σημάνει το τέλος της πολιτικής καριέρας του. 

Ο Στρος Καν, ο οποίος σήμερα εργάζεται ως σύμβουλος, μεταξύ άλλων, της κυβέρνησης της Σερβίας και της Τράπεζας Περιφερειακής Ανάπτυξης της Ρωσίας, αρνείται κατηγορηματικά όλες τις κατηγορίες για μαστροπεία, χαρακτηρίζοντάς τες «επικίνδυνους και κακόβουλους υπαινιγμούς». Ο ίδιος έχει παραδεχθεί ότι έκανε ομαδικό σεξ, αλλά ισχυρίζεται ότι δεν γνώριζε ότι οι γυναίκες στα όργια ήταν πόρνες. Η υπεράσπιση συνοψίζεται στη δήλωση του δικηγόρου του: «Σας προκαλώ να πείτε τη διαφορά ανάμεσα σε μια γυμνή πόρνη και σε μια γυμνή κυρία του καλού κόσμου».  Ο πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ κατηγορείται για διακεκριμένη μαστροπεία, που καλύπτει ένα ευρύ φάσμα εγκλημάτων, συμπεριλαμβανομένης της αυτουργίας, της συνέργειας, της οργάνωσης, της ενθάρρυνσης ή της υποβοήθησης της πορνείας άλλων. Τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι 10 ετών και πρόστιμο 1,5 εκατ. ευρώ. Η υπόθεση θα εκδικαστεί από τρεις δικαστές, αλλά χωρίς ενόρκους.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr