Δύτης ανακάλυψε δύο «ανθρώπινους» σκελετούς να πίνουν τσάι στο βυθό!

Ένας δύτης έκανε κατάδυση στον ποταμό Κολοράντο, αλλά το θέαμα που αντίκρισε πάγωσε το αίμα του

Ένας δύτης από την Αριζόνα έκανε κατάδυση στον ποταμό Κολοράντο την περασμένη Δευτέρα το πρωί, όταν ήρθε αντιμέτωπος με ένα μακάβριο θέαμα. Δύο «ανθρώπινοι» σκελετοί έπιναν το τσάι τους καθισμένοι σε καρέκλες κήπου. Έντρομος ο άνδρας κάλεσε τις αρχές να τρέξουν στην περιοχή.



Το γραφείο του σερίφη της La Paz καθώς και η πυροσβεστική υπηρεσία απέστειλαν δύτη με κάμερα για να διερευνήσει το περιστατικό. Μετά από την έρευνα εκδόθηκε ανακοίνωση των αρχών, σύμφωνα με την οποία πρόκειται για δύο ψεύτικους σκελετούς, που κάποιος ευφάνταστος δύτης τοποθέτησε στον βυθό με διάθεση, μάλλον, χιουμοριστική.



Αυτό προκύπτει από δύο ταμπέλες που ήταν κοντά στους σκελετούς και έγραφαν τις λέξεις «Bernie» και «Dream in the River», καθώς και την ημερομηνία της τοποθέτησής τους στον βυθό: 16 Αυγούστου 2014.

Αυτά τα ευρήματα παραπέμπουν στην κωμωδία του 1989 «Weekend at Bernie's» (Σαββατοκύριακο στου Μπέρνι), στην οποία δύο αδέξιοι υπάλληλοι ανακαλύπτουν τις οικονομικές παρατυπίες του αφεντικού τους και εκείνος τους καλεί για να τους δολοφονήσει, στο σπίτι του, κοντά στην παραλία. Όταν όμως φθάνουν εκεί τον βρίσκουν δολοφονημένο και σκαρφίζονται μια σειρά κόλπων για να πείσουν τους πάντες ότι ο εργοδότης τους είναι ακόμα ζωντανός!




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr