Chemsex: H νέα μόδα στη Βρετανία - Αχαλίνωτο σεξ με πολλούς παρτενέρ και ναρκωτικά

Επί 72 ώρες οι Βρετανοί κάνουν σεξ με ακόμα και με αγνώστους και ξεχνάνε να φάνε και να κοιμηθούν

Σε σεξουαλικά όργια με αρκετούς παρτενέρ επιδίδονται πολλοί Βρετανοί αφού πρώτα έχουν καταναλώσει κοκτέιλ ναρκωτικών ουσιών. Επί 72 ώρες, κάνουν σεξ χωρίς να κοιμούνται και να τρώνε... Όσο για τα μέτρα προφύλαξης, δεν είναι πολλές φορές σε θέση να τα θυμηθούν αλλά και όταν σκεφτούν να τα χρησιμοποιήσουν, πολλές φορές τα βάζουν στην άκρη επιλέγοντας την μέγιστη απόλαυση.

Το «chemsex» είναι η νέα μόδα στη χώρα του Ντέιβιντ Κάμερον που αφορά όχι μόνο ομοφυλόφιλους αλλά και ετεροφυλόφιλους. Οι Βρετανοί που έχουν καταναλώσει διάφορα ναρκωτικά όπως η κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη, βρίσκονται σε υπερδιέγερση για τρεις ημέρες και συνδυάζουν το σεξ με την διασκέδαση, όπως σχολιάζει ο βρετανικός Τύπος. 

Το σεξουαλικό... ξεφάντωμα ξεκινά συνήθως από Παρασκευή βράδυ και ολοκληρώνεται την Δευτέρα το πρωί. Το κοκτέιλ των ναρκωτικών ουσιών που καταναλώνουν οι Βρετανοί περιλαμβάνει κοκαΐνη , κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη και άλλες ουσίες ενώ ορισμένοι το συνδυάζουν και με άφθονο αλκοόλ. Όσοι επιδίδονται στο chemsex είναι συνήθως νέοι και επαγγελματίες. Στόχος τους είναι να συνδυάσουν το αχαλίνωτο σεξ και τα ναρκωτικά αγνοώντας όμως τους κινδύνους για την υγεία τους. 

Συνήθως δεν χρησιμoποιούν προφυλακτικά, αν και κάνουν σεξ κυρίως με αγνώστους, με τους ειδικούς να κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για τη νέα μόδα επισημαίνοντας ότι ελλοχεύει ο κίνδυνος αύξησης των κρουσμάτων ηπατίτιδας και AIDS.Τα συμπτώματα του «chemsex» είναι άγχος, κατάθλιψη, κρίσεις πανικού και κόπωση (μετά από τόσο σεξ και αυπνία...) Όσοι επιδίδονται στο «chemsex», υποστηρίζουν ότι το κάνουν για μεγαλύτερη απόλαυση αφού,  έχοντας καταναλώσει ένα κοκτέιλ ναρκωτικών,  αισθάνονται ότι δεν έχουν πλέον αναστολές και δεν διστάζουν να ξαπλώσουν στο κρεβάτι με αρκετούς συντρόφους. 

Το ερωτικό πάρτι διαρκεί όχι μία αλλά τρεις ημέρες  με τους Βρετανούς να βάζουν σε δεύτερη μοίρα βασικές ανάγκες όπως, το φαγητό και τον ύπνο. Έρευνα που διεξήχθη σε δείγμα 1.100 ομοφυλόφιλων ανδρών στη Βρετανία έδειξε ότι, το 1/5 είχε κάνει «chemsex» τα τελευταία πέντε χρόνια.  
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr