Η&Μ: Παροξυσμός σε όλο τον κόσμο για τα Balmain

Η&Μ: Παροξυσμός σε όλο τον κόσμο για τα Balmain

Δείτε στιγμές απείρου κάλλους μέσα από τα καταστήματα - Ποδοπατήθηκαν για να πληρώσουν στο τέλος τον... λογαριασμό – Εξαφανίστηκε η κολεξιόν μέσα σε δύο ώρες 

Η&Μ: Παροξυσμός σε όλο τον κόσμο για τα Balmain
Μπορεί χθες να γράφαμε για το... ποδοπάτημα στα  Η&Μ της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης για χάρη των Balmain αλλά αν νομίζετε πως αυτές οι ατελείωτες ουρές σχηματίστηκαν μόνο στην Ελλάδα κάνετε μεγάλο λάθος.

Στιγμές απείρου κάλλους έζησαν χιλιάδες καταναλωτές σε ολόκληρο τον κόσμο αφού για χάρη των Balmain κόντεψαν να πιαστούν κυριολεκτικά μαλλί με μαλλί.

Κλείσιμο
Στις 5 Νοεμβρίου τα ρούχα του γνωστού γαλλικού οίκου ήταν κρεμασμένα στα ράφια των Η&Μ έτοιμα προς πώληση. 

Μέσα σε δύο ώρες ρούχα άνω των 400 με 500 ευρώ ξεπούλησαν σε όλο τον κόσμο ενώ χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες μέσα από διάφορα καταστήματα που δείχνουν ξεκάθαρα την φρενίτιδα των καταναλωτών προκειμένου να αποκτήσουν ένα κομμάτι από την συλλογή. 

Ο οίκος Balmain είναι γνωστός για τα πανάκριβα ρούχα του αφού για να αγοράσει κάποιος ένα απλό μαύρο σακάκι πρέπει να ξοδέψει πάνω από 1500 ευρώ. 

Έτσι, για τους λάτρεις της μόδας η συνεργασία των καταστημάτων Η&Μ με τον γαλλικό οίκο μόδας τους έδωσε την ευκαιρία να αγοράσουν παρόμοια ρούχα σε χαμηλότερες τιμές.

Ωστόσο αυτό που προκαλεί σοκ είναι το γεγονός ότι νεαρά άτομα είναι διατεθειμένα να περιμένουν για ώρες στην ουρά μόνο και μόνο για να αγοράσουν το πολυπόθητο κομμάτι – αν προλάβουν!










Και σαν να μην έφτανε μόνο αυτό με το που ανοίγουν οι πόρτες καταναλωτές κυριολεκτικά μπουκάρουν στο κατάστημα και αρπάζουν ό,τι βρουν μπροστά τους ανεξαρτήτως μεγέθους, χρώματος κτλπ. Μία κοπέλα στο εξωτερικό μάλιστα παραδέχτηκε σε ξένο έντυπο πως πήρε από τα ράφια δύο κουτιά με παπούτσια, τα πλήρωσε και δεν κοίταξε καν αν είναι το μέγεθός της! 

Κάποιες άλλες έπαιρναν από τις κρεμάστες το ίδιο σχέδιο δύο και τρεις φορές ενώ χαρακτηριστικά είναι τα φαινόμενα που η μία τράβαγε τα ρούχα από το χέρι της άλλης.

Δεν ήταν λίγοι και αυτοί που αγόρασαν ρούχα τα οποία τώρα μεταπωλούν στο e-bay σε τριπλάσιες και τετραπλάσιες τιμές.




Μπορεί να προκαλούν ερωτήματα αυτές οι εικόνες αλλά σίγουρα δεν είναι η πρώτη φορά που τις βλέπουμε αφού λίγους μήνες πριν καταναλωτές περίμεναν για ώρες έξω από τα καταστήματα της apple προκειμένου να αποκτήσουν το τελευταίο μοντέλο smart phone της εταιρείας.














































Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης