Σε στρατιώτη του Άσαντ ανήκε το διαβατήριο του τρομοκράτη που πέρασε από τη Λέρο;

Σε στρατιώτη του Άσαντ ανήκε το διαβατήριο του τρομοκράτη που πέρασε από τη Λέρο;

To διαβατήριο που βρέθηκε πάνω στον Αχμάντ Αλμοχαμάντ ενδέχεται να ανήκει σε Σύρο στρατιώτη που έχασε τη ζωή του εδώ και μήνες γράφει η Le Figaro

Σε στρατιώτη του Άσαντ ανήκε το διαβατήριο του τρομοκράτη που πέρασε από τη Λέρο;
Σε στρατιώτη του Μπασάρ αλ Άσαντ ενδέχεται να ανήκει το διαβάτηριο του τρομοκράτη που πέρασε από τη Λέρο και αιματοκύλισε το Παρίσι σύμφωνα με τη Le Figaro.

Σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα το συριακό διαβατήριο του Αχμάντ Αλμοχαμάντ που σκοτώθηκε έξω από το Stade de France μπορεί να ανήκει σε Σύρο στρατιώτη που έχει σκοτωθεί εδώ και αρκετούς μήνες. 

Κλείσιμο
Η γαλλική εφημερίδα επικαλείται το Γαλλικό Πρακτορείο κι αυτό με τη  σειρά του  μία πηγή προσκείμενη στην έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη. 

Στο διαβατήριο αναφέρεται το όνομα του Αχμάντ Αλμοχαμάντ, ο οποίος γεννήθηκε στις 10 Σεπτεμβρίου του 1990, σε μία περιοχή της βορειοανατολικής Συρίας. 

Όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι το διαβατήριο αντιστοιχεί σε ένα μέλος του στρατού του Σύρου προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ, σύμφωνα με την πηγή, η οποία κάνει λόγο για δύο ενδεχόμενα: είτε κάποιος βρήκε το διαβατήριο αυτό, είτε πρόκειται για ένα πλαστό έγγραφο το οποίο δημιουργήθηκε βασιζόμενο σε ένα πραγματικό πρόσωπο.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης