Μακελειό στο Σαν Μπερναρντίνο: Η Τασφίν Μαλίκ όπλισε και άρχισε να σκοτώνει πρώτη

Είχε το «πάνω χέρι» στο γάμο της με τον τρομοκράτη Σαγέντ Φαρούκ - Ήταν εκείνη που έπαιρνε όλες τις αποφάσεις και ταξίδεψε στην Αμερική μόνο και μόνο για να σκορπίσει το θάνατο

To πάνω χέρι στο γάμο τους είχε η Πακιστανή σύζυγος του τρομοκράτη Σαγέντ Φαρούκ που αιματοκύλησε το Σαν Μπερναντίνο. Η Τασφίν Μαλίκ ήταν αυτή που έλυνε κι έδενε στην οικογένεια και μάλιστα αυτή πρώτη άνοιξε πυρ σκοτώνοντας όποιον έβρισκε μπροστά της στο κέντρο αγωγής ατόμων με ειδικές ανάγκες. 

Η 29χρονη Τασφίν Μαλίκ  ήταν αυτή που όπλισε πρώτη στο Σαν Μπερναντίνο, σύμφωνα με μάρτυρες, όπως γράφει η βρετανική εφημερίδα "Daily Mail" . Αυτή άρχισε να σκοτώνει πρώτη, ενώ ο άντρας της δίσταζε...

Στη σχέση του ζευγαριού, αυτή ήταν που φόραγε παντελόνια, αυτή έπαιρνε τις αποφάσεις, όπως αποκαλύπτουν φίλοι και συγγενείς του ζευγαριού. Σύμφωνα με το FBI, η Μαλίκ μπορεί να ταξίδεψε στις ΗΠΑ ως γυναίκα του Φαρούκ μόνο και μόνο για να σκορπίσει το θάνατο. 

Συγγενείς της οικογένειάς της υποστηρίζουν ότι, σπουδάζοντας Φαρμακολογία σε πανεπιστήμιο του Πακιστάν, άρχισε να έχει διασυνδέσεις με ισλαμικά δίκτυα και οι επαφές της μέσω του Διαδικτύου γίνονταν στην αραβική γλώσσα. Οι γονείς της ανησυχούσαν που την έβλεπαν κάθε βράδυ να ανταλλάσσει μηνύματα στη αραβική γλώσσα, όμως επειδή δεν ήξεραν τη γλώσσα , δεν καταλάβαιναν τι έγραφε. 

Υποστηρίζουν επίσης ότι ήταν αυτή που κινούσε τα νήματα στην οικογένεια. Οι συγγενείς πίστευαν ότι , με την μητρότητα η Μαλίκ θα άλλαζε. Όμως, η Μαλίκ δεν δίστασε να αφήσει ορφανό κι από μάνα κι από πατέρα το μόλις έξι μηνών κοριτσάκι της. 

Για τον σύζυγό της, Σαγέντ Φαρούκ, νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας. 

Φίλος του Έλληνα εβραϊκής καταγωγής, Νικόλα Θαλασσινού που έπεσε νεκρός από τα πυρά του Φαρούκ υποστηρίζει ότι, ο γενειοφόρος τρομοκράτης είχε απειλήσει  στο παρελθόν ότι θα σκοτώσει Εβραίους επισημαίνοντας ότι το Ισλάμ θα κυριαρχήσει ανά τον κόσμο.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr