Βίντεο: Ο Obama «τα σπάει» στην κωμική εκπομπή του Jerry Seinfeld

Στη δημοφιλή σειρά «Comedians in Cars Getting Coffee», ο Seinfeld «παραλαμβάνει» με ένα vintage αμάξι και έναν ξεχωριστό καλεσμένο, ο οποίος ανήκει στην «ελίτ» της κωμικής σκηνής των ΗΠΑ - Αυτή τη φορά στη θέση του συνοδηγού βρέθηκε ο Αμερικανός πρόεδρος και αποτέλεσμα ήταν... απολαυστικό

Πώς εντυπωσιάζεις έναν πλανητάρχη; Μια υπέροχη Corvette Stingray του 1963 είναι σίγουρα μια πολύ καλή αρχή. 

Αυτό σκέφτηκε και ο Αμερικανός κωμικός Jerry Seinfeld που επέλεξε το συγκεκριμένο αμάξι για να φιλοξενήσει τον Μπαράκ Ομπάμα στο πιο πρόσφατο επεισόδιο της επιτυχημένης web σειράς του «Comedians in Cars Getting Coffee».

Η αντισυμβατική σειρά του δημοφιλούς κωμικού διανύει ήδη την έβδομη σεζόν της και σε κάθε επεισόδιο, ο Seinfeld «παραλαμβάνει» με ένα vintage αμάξι και έναν ξεχωριστό καλεσμένο, ο οποίος ανήκει στην «ελίτ» της κωμικής σκηνής των ΗΠΑ. 

Από τις άκρως διασκεδαστική εκπομπή έχουν παρελάσει στην κυριολεξία οι πιο αστείοι Αμερικανοί σόουμεν, συμπεριλαμβανομένων των Jimmy Fallon, Bill Maher, Jim Carrey και Fred Armisen. Έτσι, δεν θα μπορούσε φυσικά να λείψει από το κάθισμα του συνοδηγού και ο πιο cool πρωθυπουργός της ιστορίας των ΗΠΑ, ο οποίος έχει αποδείξει ότι δεν χρειάζεται 
να είναι κανείς σοβαροφανής για να κάνει καλά τη δουλειά του.

Το χθεσινό επεισόδιο της σειράς ήταν πραγματικά μοναδικό, όχι μόνο γιατί φιλοξένησε για πρώτη φορά έναν πολιτικό αλλά και γιατί δεν γυρίστηκε σε καφετέρια, όπως συμβαίνει συνήθως, αλλά στον Λευκό Οίκο. Κι αυτό γιατί, όσο κι αν προσπάθησαν ο Seinfeld και ο Obama, να βγουν για μια βόλτα με το αμάξι, οι μυστικοί πράκτορες στην πύλη δεν τους άφησαν να ξεμυτίσουν. 

«Πες τους απλά ότι είσαι ο πλανητάρχης και ότι θες να βγεις λίγο έξω», ενθάρρυνε ο κωμικός τον Ομπάμα, χωρίς όμως αποτέλεσμα. «Δεν το "πούλησες" σωστά», του είπε έπειτα ο Seinfeld, πειράζοντάς τον.

Στη συνέντευξή με τον Seinfeld, ο Ομπάμα μίλησε για όλους και για όλα, αποκαλύπτοντας το αγαπημένο του φαγητό (νάτσος), με ποιον από τους περασμένους προέδρους θα ήθελε να κάνει παρέα  (Teddy Roosevelt) αλλά και σε ποιες ηλικιακές ομάδες έχει μεγαλύτερη πέραση: «Με συμπαθούν πολύ τα άτομα ηλικίας 0-8 ετών. Μάλλον επειδή τα αφτιά μου είναι μεγάλα και μοιάζω με χαρακτήρα καρτούν», είπε γελώντας ο Αμερικανός πρόεδρος.

Δείτε παρακάτω το απολαυστικό βίντεο της πρωτότυπης αυτής συνέντευξης:



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr