ΗΠΑ: Ο Μπιλ Κλίντον εκμυστηρεύεται το πως ερωτεύθηκε την Χίλαρι

Σε ομιλία του στο Νιού Χαμσιρ, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ περιέγραψε πως ήρθαν κοντά και ερωτεύθηκε την Χίλαρι ενώ, υποστηρίζοντας την υποψηφιότητά της, είπε ότι είναι ο πλέον κατάλληλος άνθρωπος για να κυβερνήσει τις ΗΠΑ

Επιστρατεύοντας πλέον και την μεγάλη της εφεδρεία, τον πρώην πρόεδρο Μπιλ Κλίντον, η Χίλαρι Κλίντον μπαίνει πλέον οριστικά στην τελική ευθεία της εκστρατείας της για την διεκδίκηση του χρίσματος των Δημοκρατικών για τις φετινές προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ.

Ο πρώην πρόεδρος, χαμογελαστός και άνετος με τον φακό και το κοινό που βρισκόταν στην ομιλία του στο Νιου Χαμσίρ, μίλησε για τον εαυτό του, περιγράφοντάς τον ως έναν ευτυχισμένο παππού, και μίλησε για την πρώτη συνάντηση με την Χίλαρι πριν 45 χρόνια και τον τρόπο που ερωτεύθηκαν. Μάλιστα όπως είπε του είχε κάνει μεγάλη εντύπωση ο δυναμισμός εκείνης της νεαρής γυναίκας που ήταν πάντα στο πλευρό των φτωχών και των παιδιών, και της έπλεξε το εγκώμιο λέγοντας πως «ότι άγγιζε το έκανε καλύτερο».

Στην συνέχεια της ομιλίας του τόνισε ότι δεν έχει ποτέ ξανασυναντήσει στην ζωή του έναν υποψήφιο για τον Λευκό Οίκο που να είναι «ο καταλληλότερος βάσει των γνώσεών του, της εμπειρίας του και της προσωπικότητάς του προκειμένου να κάνει πραγματικότητα όσα πρέπει να κάνει».

Ο τέως πρόεδρος των ΗΠΑ στάθηκε στις γνώσεις της συζύγου του σχετικά με την εξωτερική πολιτική, αφού η Χίλαρι Κλίντον διετέλεσε υπουργός Εξωτερικών της πρώτης κυβέρνησης του Μπαράκ Ομπάμα, όπως επίσης και στη μακρά πορεία και δράση της υπέρ της προστασίας των παιδιών και των φτωχών.

Ο Κλίντον δεν παρέλειψε να προειδοποιήσει όσους κοιτάζουν προς τους Ρεπουμπλικάνους, καθώς θα αποτελούσε πισωγύρισμα για την χώρα αν τελικά εκλέξει υποψήφιο από αυτό το κόμμα. Απαντώντας στο twitter του Τραμπ που έγραψε ότι ήταν το μεγαλύτερο λάθος της Χίλαρι που ενέπλεξε τον Μπιλ Κλίντον στην εκστρατεία της, ο τελευταίος είπε ότι θα πρέπει να λαμβάνει σοβαρά ο κόσμος τις δηλώσεις των υποψηφίων, καθώς η προεκλογική εκστρατεία φέτος του προκαλεί αρκετό φόβο.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr