Τί τρέχει με τη Χίλαρι; «Αποκαλύψεις» πριν τη «σούπερ Τρίτη»

Ποιό είναι το πραγματικό πρόσωπο της Χίλαρι Κλίντον; Είναι ευγενής και γλυκομίλητη ή διπρόσωπη, αθυρόστομη και αγενής;

Και βρίζει και βήχει ασταμάτητα .... Ο λόγος για την Χίλαρι Κλίντον η οποία βρίσκεται μία ανάσα από το χρίσμα των Δημοκρατικών την ώρα που ένα βιβλίο- βόμβα επιχειρεί να αμαυρώσει την εικόνα της, λίγο πριν την διεξαγωγή των προκριματικών εκλογών σε έξι αμερικανικές πολιτείες.
   Η πρώην επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας, είναι αθυρόστομη και αγενής. Με λίγα λόγια είναι διπρόσωπη. Δείχνει γλυκομίλητη όμως στην πραγματικότητα είναι ένας άνθρωπος που προσβάλλει και μειώνει τους πάντες, υποστηρίζει ένας πράκτορας των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών που προστάτευσε την Χίλαρι επί προεδρίας Μπιν Κλίντον. Την ώρα που κυκλοφορεί το βιβλίο, ένα βίντεο δείχνει τη Χίλαρι να βήχει ασταμάτητα σε σημείο που πολλές φορές να μην μπορεί να αρθρώσει λέξη κατά την διάρκεια ομιλίας της. «Γιατί βήχει συνέχεια η Χίλαρι;», αναρωτιούνται τα αμερικανικά ΜΜΕ αφήνοντας να  εννοηθεί ότι κάτι τρέχει με την υγεία της...
 
Οχετός το στόμα της Χίλαρι....

 Το βιβλίο που ρίχνει λάσπη στη Χίλαρι λίγες ώρες πριν την διεξαγωγή των προκριματικών σε έξι αμερικανικές πολιτείες υπογράφει ο πρώην πράκτορας Gary Byrne,  ο οποίος υποστηρίζει ότι η Χίλαρι φερόταν με αγένεια στο προσωπικό και κυρίως στους πράκτορες ασφαλείας το διάστημα που βρισκόταν στο Λευκό Οίκο. Ο λόγος για τον 29χρονο Gary Byrne, o oποίος βρισκόταν έξω από τον Οβάλ Γραφείο όταν ο Μπιλ Κλίντον ήταν πρόεδρος των ΗΠΑ." Είναι μία γυναίκα ανεξέλεγκτη, και πολλές φορές βίαιη, πώς λοιπόν αυτή η γυναίκα μπορεί να γίνει ηγέτης του ελεύθερου κόσμου;", αναρωτιέται ο συγγραφέας στη σελίδα έξι του βιβλίου , υπό τον τίτλo: "Κρίση χαρακτήρα".
" Ένας από αυτούς της είχε πει :"Τι κάνετε κυρία; ", με την ίδια να απαντά : "Αει γ....".  Αποσπάσματα του βιβλίου βλέπουν το φως της δημοσιότητας λίγες ώρες μετά την νίκη της Χίλαρι στο Πουέρτο Ρίκο  έναντι του ανθυποψηφίου της, του αριστερού γερουσιαστή του Βερμόντ, Μπέρνι Σάντερς. Όσο για τον Τραμπ, η Χίλαρι στάζει δηλητήριο.




"Πιστεύω ότι ο Ντόναλντ Τραμπ δεν είναι κατάλληλος ή διανοητικά ικανός για τη θέση του προέδρου. Είναι εκείνος που τις τελευταίες εβδομάδες προσβάλει τους στενότερους συμμάχους μας και εξυμνεί δικτάτορες όπως της Βόρειας Κορέας", επισημαίνει η Κλίντον. 'Άμεση ήταν η αντίδραση του Αμερικανού Μίδα, ο οποίος έσπευσε να χαρακτηρίσει ως "ακατάλληλη" την Χίλαρι αφού όπως υποστηρίζει δεν έχει το φυσικό ταλέντο να διοικήσει τη χώρα.

Μία ανάσα πριν το χρίσμα

Με τη νίκη της Χίλαρι στην πολιτεία του Πουέρτο Ρίκο, η σύζυγος του Μπιλ Κλίντον χρειάζεται μόνο άλλους 30 εκλέκτορες πριν τη διασφάλιση της προεδρικής υποψηφιότητας.

Οι έξι πολιτείες όπου αύριο θα στηθούν κάλπες είναι η τελευταία μάχη για την Χίλαρι και μαθηματικά θα της δώσουν την νίκη ακόμη κι αν έχανε από τον Σάντερς. Σε περίπτωση όμως που γίνει κάτι τέτοιο,  η εικόνα της θα ήταν εκείνη μίας αποδυναμωμένης υποψήφιας.Kαι οι δύο μονομάχοι για το χρίσμα των Δημοκρατικών, Κλίντον και Μπέρνι Σάντερς, πέρασαν τη χθεσινή μέρα στη Φλόριντα και όχι στο Πουέρτο Ρίκο . Η Φλόριντα είναι η πολιτεία από τις έξι όπου αύριο στήνονται κάλπες και τις τελευταίες δημοσκοπήσεις να εμφανίζουν Κλίντον και Σάντερς στήθος με στήθος.
Η Κλίντον θεωρεί ότι τουλάχιστον το Νιου Τζέρσεϊ (που επίσης ψηφίζει αύριο ) θα της δώσει την απόλυτη πλειοψηφία εκλεκτόρων πριν καν κριθούν τα αποτελέσματα στη Φλόριντα. Ωστόσο, μία ήττα στην πολυπληθή πολιτεία θα πλήξει σημαντικά τα «διαπιστευτήριά» της στην τελική μάχη για το Λευκό Οίκο.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr