Βίντεο: Διέκοψε την ομιλία του Τραμπ για να μοιράσει μπαλάκια του γκολφ με σβάστικες

Βίντεο: Διέκοψε την ομιλία του Τραμπ για να μοιράσει μπαλάκια του γκολφ με σβάστικες

Το προσωπικό ασφαλείας του Ρεπουμπλικανού υποψήφιου απομάκρυνε κακήν κακώς από το γήπεδο του γκολφ τον Βρετανό Lee Nelson

Βίντεο: Διέκοψε την ομιλία του Τραμπ για να μοιράσει μπαλάκια του γκολφ με σβάστικες
«Σηκωτό» απομάκρυναν σήμερα οι άνδρες ασφαλείς του Τραμπ έναν κωμικό που διέκοψε την ομιλία του Ρεπουμπλικανού υποψήφιου για να μοιράσει στο κοινό μπαλάκια του γκολφ, στα οποία ήταν ζωγραφισμένη η σβάστικα.

Ο Τραμπ, ο οποίος επισκέφθηκε σήμερα το πρωί την Σκωτία για τα εγκαίνια ενός καινούργιου γηπέδου του γκολφ, ετοιμαζόταν να ξεκινήσει την ομιλία του, όταν ο Lee Nelson σηκώθηκε όρθιος και έδειξε στο κοινό δύο κόκκινα μπαλάκια που είχαν πάνω τους ζωγραφισμένο το ναζιστικό σύμβολο.
Κλείσιμο

«Εκ μέρους της λέσχης και με αφορμή του νέου γηπέδου του Τραμπ, θα ήθελα να μοιράσω αυτά τα μπαλάκια στο κοινό»
, είπε ο Βρετανός κωμικός, ο οποίος είναι διάσημος στη Βρετανία για τις -συχνά προσβλητικές- φάρσες που κάνει εις βάρος διασήμων.

Ο Lee Nelson αποφάσισε να παρέμβει με αυτήν την -ομολογουμένως εύγλωττη- χειρονομία κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Αμερικανού Μίδα, προκειμένου να εκφράσει την αποδοκιμασία του για όσα αντιπροσωπεύει ο Τραμπ και για τις ακραίες απόψεις που έχει κατά καιρούς διατυπώσει.

Φυσικά, ο εκκεντρικός εκατομμυριούχος δεν ήταν διατεθειμένος να ανεχτεί ούτε δευτερόλεπτο την κριτική του Βρετανού κωμικού και ζήτησε από τους άνδρες του προσωπικού ασφαλείας του να τον απομακρύνουν αμέσως. «Πάρτε τον από 'δω» ακούστηκε να λέει και λίγες στιγμές αργότερα δύο σωματώδεις τύποι έπιασαν «αγκαζέ» τον Nelson και τον απομάκρυναν από τον χώρο της ομιλίας.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης