Ο Τραμπ εκπλήσσει και στέλνει ευχές για ταχεία ανάρρωση στη Χίλαρι

Ο Τραμπ εκπλήσσει και στέλνει ευχές για ταχεία ανάρρωση στη Χίλαρι

«Ελπίζω απλώς ότι θα γίνει καλά και θα επιστρέψει στην κούρσα, και θα τη δούμε στο ντιμπέιτ» δήλωσε ο υποψήφιος  του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος

Ο Τραμπ εκπλήσσει και στέλνει ευχές για ταχεία ανάρρωση στη Χίλαρι
Τις ευχές του ταχύτατη ανάρρωση έστειλε στη Χίλαρι Κλίντον, ο Ντοναλτ Τραμπ σε μια κίνηση που εξέπληξε τους πάντες. 

Ο υποψήφιος  του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος στις προεδρικές εκλογές εξέφρασε συμπονετικά λόγια απέναντι στην αντίπαλό του αναφέροντας χαρακτηριστικά: 

Κλείσιμο
«Ελπίζω απλώς ότι θα γίνει καλά και θα επιστρέψει στην κούρσα, και θα τη δούμε στο ντιμπέιτ». 

Οι δηλώσεις του αυτές έγιναν στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox News. Μάλιστα, τα μέλη της ομάδας του έλαβαν την εντολή από τον ίδιο να μην αναφέρουν τίποτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το θέμα της υγείας της Χίλαρι,  σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο CNN.

Αν και δεν το συνηθίζει, ο Αμερικανός Μίδας εμφανίστηκε να χειρίζεται με τακτ το θέμα της δημόσιας κατάρρευσης της Χίλαρι και την αποκάλυψη ότι πάσχει από πνευμονία.

Ο Ντόναλντ Τραμπ είπε ότι θα δημοσιοποιήσει σύντομα λεπτομερείς πληροφορίες για τη δική του υγεία.

«Νομίζω πως η υγεία είναι ένα θέμα στην προεκλογική εκστρατεία... Πράγματι,  την προηγούμενη εβδομάδα έκανα εξετάσεις και... όταν βγουν τα αποτελέσματα θα δώσω στη δημοσιότητα πολύ, πολύ ειδικά στοιχεία» είπε ο υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ

Στην ουσία ο Τραμπ τρίβει τα χέρια του και σπεύδει να εκμεταλλευθεί το θέμα...Ο ίδιος βιάζεται να αποκαλύψει όσο το δυνατόν περισσότερες λεπτομέρειες για την άριστη κατάσταση της υγείας του. Τον περασμένο Δεκέμβριο, ο προσωπικός του γιατρός είχε γράψει σε σύντομη επιστολή που δόθηκε στη δημοσιότητα ότι η πίεση και τα εργαστηριακά αποτελέσματα του υποψήφιου "ήταν απίστευτα θαυμάσια" και ότι θα αποτελέσει "το πιο υγιές άτομο που έχει ποτέ εκλεγεί πρόεδρος στην ιστορία".

Η κατάρρευση της Χίλαρι Κλίντον
Η Χίλαρι Κλίντον κατέρρευσε στη διάρκεια της τελετής για την επέτειο από τις επιθέσεις στους Δίδυμους Πύργους της Νέας Υόρκης, λόγω πνευμονίας από την οποία πάσχει, υποστήριξαν οι γιατροί της. 

Η προσωπική της ιατρός, Dr. Λίσα Ρ. Μπάρντακ, ανακοίνωσε ότι η υποψήφια Πρόεδρος των ΗΠΑ έχει πνευμονία, η οποία διαγνώστηκε την προηγούμενη Παρασκευή. «Την ενυδατώνουμε και η ανάρρωσή της είναι ομαλή». Η κυρία Μπάρντακ εξήγησε ότι η Χίλαρι Κλίντον είχε εμφανίσει το τελευταίο διάστημα συμπτώματα αλλεργίας, με έντονο βήχα, κάτι που αντιμετωπίστηκε με αντιβίωση. 

Της έγιναν επίσης συστάσεις να διαφοροποιήσει το πρόγραμμα των ομιλιών της και να αναπαύεται περισσότερο έως ότου υποχωρήσει η αλλεργική της κρίση. Από ό,τι φαίνεται, όμως, το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Χίλαρι Κλίντον με την υγεία της είναι πιο σοβαρό, τουλάχιστον για το τρέχον διάστημα.



 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης