Έκρηξη σε σάκο με πέντε μηχανισμούς σε σταθμό τρένου στο Νιού Τζέρσεϊ
Δεν ήταν ελεγχόμενη η έκρηξη δηλώνει ο δήμαρχος της πόλης Ελίζαμπεθ - Σημειώθηκε όταν ρομποτ ερευνούσε τον σάκο που βρήκαν δύο άνδρες και παράτησαν όταν είδαν να εξέχουν καλώδια
Εξερράγη τελικά το ύποπτο αντικείμενο που εντοπίστηκε νωρίτερα σε σταθμό τρένου στην περιοχή Ελίζαμπεθ στο Νιού Τζέρσεϊ.
Σύμφωνα με τον δήμαρχο της πόλης η έκρηξη δεν ήταν ελεγχόμενη και σημειώθηκε όταν ένα ρομπότ ερευνούσε τον σάκο που βρήκαν δύο άνδρες κάτω από τις γραμμές του τρένου στις 9:30 το βράδυ (ώρα ΗΠΑ) αν και οι αρχικες πληροφορίες έλεγαν ότι το πακέτο εντοπίστηκε σε κάδο απορριμμάτων.
Η στιγμή της έκρηξης:
Κλείσιμο
Οι δυο άνδρες κατά πληροφορίες αρχικά πίστεψαν ότι επρόκειτο για κάποιο αντικείμενο αξίας αλλά στη συνέχεια το παράτησαν όταν είδαν να εξέχουν κάποια καλώδια.
Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματισμούς ή ζημιές από την έκρηξη. Κατά πληροφορίες, μάλιστα, στο σάκο δεν υπήρχε μια αλλά συνολικά πέντε ύποπτες συσκευες.
Το FBI επιβεβαίωσε ότι ανακαλύφθηκε σακίδιο που περιείχε εκρηκτικούς μηχανισμούς
Το FBI επιβεβαίωσε σήμερα ότι εκρηκτικοί μηχανισμοί βρέθηκαν μέσα σε ύποπτο σακίδιο που εντοπίστηκε χθες βράδυ στην πόλη Ελίζαμπεθ, στο Νιού Τζέρσεϊ, και ότι η εξουδετέρωση ενός από τους μηχανισμούς πραγματοποιήθηκε με την πυροδότησή τους χωρίς να προκληθούν θύματα.
«Υπήρχε ένα ύποπτο πακέτο που περιείχε αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς χθες βράδυ στον σιδηροδρομικό σταθμό του Ελίζαμπεθ, στο Νιού Τζέρσεϊ», ανακοίνωσε το FBI σε μήνυμά του στο Twitter. Πυροτεχνουργοί από το FBI, το Γιούνιον Κάουντι και το Νιού Τζέρσεϊ μετείχαν στην επιχείρηση πυροδότησης εκρηκτικού μηχανισμού, ενός από τους πολλούς που εντοπίστηκαν στο σημείο, διευκρινίστηκε από το FBI.
Με την PrimaDonna Aromatic της De’Longhi απολαμβάνουμε το ζεστό ή κρύο ρόφημά μας στο χώρο μας, από τον κόκκο στο φλιτζάνι, όπως ακριβώς θα το κάναμε στα πιο premium café του κόσμου
Την έκθεση υπογράφει ο διεθνώς αναγνωρισμένος φωτογράφος, Τάσος Βρεττός, ο οποίος μέσα από τον φακό του αποτυπώνει τη σύνδεση της βιομηχανίας με την τέχνη, αναδεικνύοντας τις αθέατες διαδρομές της ελληνικής μεταλλουργίας