Η ηθοποιός που ο Τράμπ ήθελε να ... πιάσει, απαντά

Η ηθοποιός που ο Τράμπ ήθελε να ... πιάσει, απαντά

Ο Τράμπ είχε πει πως «όταν είσαι σταρ σε αφήνουν να τα κάνεις τα πάντα, να τις αρπάξεις από το μ…»- Η ανωριμότητα της νιότης φταίει, δικαιολογήθηκε ο 70χρονος υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ!

Η ηθοποιός που ο Τράμπ ήθελε να ... πιάσει, απαντά
Μετά το σάλο που προκλήθηκε από τα σεξιστικά σχόλια του υποψηφίου των Ρεπουμπλικανών, Ντόναλντ Τραμπ, η «πρωταγωνίστρια» του επίμαχου βίντεο, Αριόν Ζούκερ, τοποθετήθηκε σχετικά, με μία ανάρτησή της στο Twitter.

«Το όνομά μου είναι Αριόν Ζούκερ και είμαι μία δυνατή, ανεξάρτητη, σκληρά εργαζόμενη μητέρα, επιχειρηματίας και σύντροφος ενός σπουδαίου άνδρα. Μεγάλωσα μαθαίνοντας πως οι λέξεις των άλλων δεν μπορούν να επηρεάσουν την αξία μου ή να καθορίσουν το πλαίσιο του χαρακτήρα μου
Κλείσιμο
», έγραψε η ηθοποιός, μοντέλο και επιχειρηματίας στο Twitter.

Υπενθυμίζεται πως ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος ακούστηκε από μικρόφωνο που ήταν ανοιχτό να λέει στον παρουσιαστή Μπίλι Μπους: «Ξέρεις με ελκύουν αυτόματα οι όμορφες γυναίκες.
Αρχίζω απλά να τις φιλάω. Είναι σαν μαγνήτης. Απλά φιλάω. Δεν περιμένω. Και όταν είσαι σταρ σε αφήνουν να τα κάνεις αυτά. Μπορείς να κάνεις τα πάντα, να τις αρπάξεις από το μ…ι
».

Η 42χρονη Ζούκερ στην ανάρτησή της συνέχισε λέγοντας: «Ο τρόπος με τον οποίο κάποιος συμπεριφέρεται στον άλλον, είτε πίσω από κλειστές πόρτες, είτε σε αποδυτήρια είτε πρόσωπο με πρόσωπο, θα πρέπει να είναι ευγενικός, με αξιοπρέπεια και σεβασμό. Δυστυχώς υπάρχουν πολλοί άνθρωποι με εξουσία που κάνουν κατάχρηση της θέσης τους και παραβλέπουν αυτές τις απλές αρχές και επιβραβεύονται για αυτό. Κατανοώντας το μέγεθος της κατάστασης, στέκομαι στο ύψος μου με σεβασμό για τον εαυτό μου και χρησιμοποιώ τη φωνή μου για να εμπνεύσω και να αναδείξω την καλύτερη πλευρά των ανθρώπων».

Βέβαια, η Ζούκερ σε βίντεο, το οποίο γυρίστηκε το 2005 και είδε και πάλι το φως της δημοσιότητας, δηλώνει σε συνέντευξή της πως φλέρταρε με τον Τραμπ, ότι είναι ο νέος καλύτερος φίλος της και ότι είναι χαριτωμένος και πολύ ψηλός!

Ο Τραμπ μετά τα αποδοκιμαστικά σχόλια ακόμα και από το εσωτερικό του κόμματός του, απολογήθηκε υποστηρίζοντας ότι όσα είπε ήταν λόγια «αποδυτηρίου», για να δεχθεί σφοδρή κριτική από αθλητές, οι οποίοι τον διέψευσαν τονίζοντας πως δεν μιλούν μεταξύ τους στα αποδυτήρια τόσο υποτιμητικά για τις γυναίκες. 

Από την άλλη, ισχυρίστηκε πως ντράπηκε για όσα είπε, επιχειρώντας να πείσει τους Αμερικανούς ότι παρασύρθηκε από την αφέλεια της… νιότης του, παρότι ήταν… μόλις 59 ετών όταν «πιάστηκε» να μιλάει για τις γυναίκες με αυτό τον τρόπο. 

Εκείνος, πάντως, επέμεινε πως «ήμουν νεότερος, λιγότερο ώριμος και φέρθηκα ανόητα. Λυπάμαι πολύ».







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης