Το σουβλάκι εισβάλει στην Ινδία, μέσω Αυστραλίας!
16.03.2010
14:23
H παγκοσμιοποίηση του σουβλακιού βρίσκεται σε καλό δρόμο! Σύμφωνα με το οικονομικό περιοδικό "BRW", η ομογενειακή επιχείρηση «Souvlakihut», του Γιάννη και του Βασίλη Φωτιάδη από τη Μελβούρνη, είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη αλυσίδα τροφίμων της Αυστραλίας και για το 2010, και η τρίτη επιχειρηματική αλυσίδα της Αυστραλίας όσον αφορά την αύξηση του ετήσιου τζίρου της, ο οποίος παρά την οικονομική κρίση αυξήθηκε κατά 120% για το προηγούμενο οικονομικό έτος.
H παγκοσμιοποίηση του σουβλακιού βρίσκεται σε καλό δρόμο! Σύμφωνα με το οικονομικό περιοδικό "BRW", η ομογενειακή επιχείρηση «Souvlakihut», του Γιάννη και του Βασίλη Φωτιάδη από τη Μελβούρνη, είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη αλυσίδα τροφίμων της Αυστραλίας και για το 2010, και η τρίτη επιχειρηματική αλυσίδα της Αυστραλίας όσον αφορά την αύξηση του ετήσιου τζίρου της, ο οποίος παρά την οικονομική κρίση αυξήθηκε κατά 120% για το προηγούμενο οικονομικό έτος.
Την ίδια στιγμή, όπως ανέφερε στο "Νέο Κόσμο" ο κ. Γιάννης Φωτιάδης, το ελληνικό σουβλάκι μέσα από το «Souvlakihut», μπαίνει σύντομα, μέσω …Αυστραλίας, σε μία από τις μεγαλύτερες αγορές του κόσμου, αυτή της Ινδίας.
"Βρισκόμαστε στη φάση υπογραφής των συμβολαίων", λέει ο κ. Φωτιάδης, τονίζοντας ότι το ελληνικό σουβλάκι αυτή τη στιγμή είναι άγνωστο στην Ινδία.
Το «Souvlakihut» ξεκίνησε πριν από έξι χρόνια από δυο αδέλφια, τον Γιάννη και τον Βασίλη.
Σήμερα τα εστιατόρια «Souvlakihut» φτάνουν τα 36 και έως το τέλος του 2010, όπως λέει ο Βασίλης, θέλουν να τα διπλασιάσουν όσον αφορά την αγορά της Αυστραλίας.
Η ομογενειακή επιχείρηση έχει στα σκαριά και σχέδια ευρωπαϊκά.
Την ίδια στιγμή, όπως ανέφερε στο "Νέο Κόσμο" ο κ. Γιάννης Φωτιάδης, το ελληνικό σουβλάκι μέσα από το «Souvlakihut», μπαίνει σύντομα, μέσω …Αυστραλίας, σε μία από τις μεγαλύτερες αγορές του κόσμου, αυτή της Ινδίας.
"Βρισκόμαστε στη φάση υπογραφής των συμβολαίων", λέει ο κ. Φωτιάδης, τονίζοντας ότι το ελληνικό σουβλάκι αυτή τη στιγμή είναι άγνωστο στην Ινδία.
Το «Souvlakihut» ξεκίνησε πριν από έξι χρόνια από δυο αδέλφια, τον Γιάννη και τον Βασίλη.
Σήμερα τα εστιατόρια «Souvlakihut» φτάνουν τα 36 και έως το τέλος του 2010, όπως λέει ο Βασίλης, θέλουν να τα διπλασιάσουν όσον αφορά την αγορά της Αυστραλίας.
Η ομογενειακή επιχείρηση έχει στα σκαριά και σχέδια ευρωπαϊκά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr