Φωτογραφίες: Ο πρίγκιπας του Μπρουνέι, Αμπντούλ Ματίν, είναι νέος, ωραίος και... single!

Ανεβάζει τις φωτογραφίες του στο Instagram και οι 444.000 ακόλουθοί του έχουν την ευκαιρία να τον δουν να κάνει καταδύσεις, να παίζει πόλο με άλογα, να ασχολείται με τις πολεμικές τέχνες και να έχει για κατοικίδια τίγρεις και λεοπαρδάλεις

Μπορεί ο πρίγκιπας Χάρι να μην είναι πλέον ελεύθερος και η καρδιά του να χτυπά για την Μέγκαν Μαρκλ ενώ ο αδελφός του, πρίγκιπας Ουίλιαμ, έχει προ πολλού παντρευτεί, αλλά ο πλανήτης έχει ακόμα πολλούς πρίγκιπες και κάποιοι από αυτούς είναι ακόμα... single!



Ο 25χρονος πρίγκιπας Αμπντούλ Ματίν είναι το 10ο στη σειρά από τα 12 παιδιά του σουλτάνου του Μπρουνέι, Χασανάλ Μπολκιάχ ενώ η μητέρα του υπήρξε η δεύτερη σύζυγος του ηγέτη της πλούσιας χώρας της νοτιοανατολικής Ασίας και χώρισε το 2003 από τον σύζυγό της.

Ο γοητευτικός πρίγκιπας, έκτος στην διαδοχή του θρόνου, έχει σπουδάσει Διεθνή Πολιτική στο King’s College του Λονδίνου, έχει κάνει μάστερ στη Διεθνή Διπλωματία και έχει εκπαιδευθεί στην Βρετανική Βασιλική Στρατιωτική Ακαδημία Σάντχερστ στο Σάρεϊ.



Ο πρίγκιπας του Μπρουνέι ανεβάζει συχνά φωτογραφίες του στο Instagram και οι 444.000 ακόλουθοί του έχουν την ευκαιρία να τον θαυμάσουν να κάνει καταδύσεις, ιππασία, να παίζει ποδόσφαιρο, πόλο με άλογα, να ασχολείται με τις πολεμικές τέχνες και τα «κατοικίδιά» του. Τα αγαπημένα ζώα του πρίγκιπα, που τα παίρνει μαζί του ακόμα και στο κρεβάτι, είναι μικρές τίγρεις και λεοπαρδάλεις, που όμως δεν έχει γίνει γνωστό αν τις κρατά όταν μεγαλώνουν.



Σε συνέντευξή του σε περιοδικό της Ταϊλάνδης ο Αμπντούλ Ματίν αποκάλυψε ότι είναι μόνος και δήλωσε πως ψάχνει μια σύντροφο «αληθινή, απλή και αυθεντική».

Δείτε βίντεο: Πρίγκιπας του Μπρουνέι: Κορίτσια, ο  Αμπντούλ Ματίν, είναι πλούσιος και διαθέσιμος!










Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr