Πώς να ενυδατωθούμε και παράλληλα να ζήσουμε μια συναρπαστική γευστική εμπειρία στα πρότυπα του υγιεινού τρόπου ζωής – Τα καλύτερα blends με φρούτα, βότανα και εσπεριδοειδή.
Στη Νορβηγία το πρώτο εστιατόριο στον βυθό της θάλασσας
Στη Νορβηγία το πρώτο εστιατόριο στον βυθό της θάλασσας
Η κατασκευή του θα ξεκινήσει τον Φεβρουάριο του 2018 και θα παραδοθεί στα τέλη του 2019 - Θα μπορεί να φιλοξενεί σχεδόν 100 άτομα στα τρία επίπεδά του
Όσο μαγευτική και μυστήρια είναι, άλλο τόσο επικίνδυνη μπορεί να αποδειχθεί. Η θάλασσα είναι η μεγάλη πηγή ζωής για τον πλανήτη. Εκεί ξεκίνησαν και εξελίχθηκαν όλα και εκεί θα καταλήξουν, με τον άνθρωπο να βλέπει τον προορισμό του για το μέλλον κάτω από το νερό, στον βυθό του απέραντου ωκεανού.
Η Ευρώπη ετοιμάζεται να... κατακτήσει τον βυθό της θάλασσας, κατασκευάζοντας τα πρώτα κτίρια κάτω από το νερό. Είναι ήδη έτοιμο το πρότζεκτ για την κατασκευή του πρώτου εστιατορίου στον βυθό της θάλασσας, το οποίο θα κατασκευαστεί στην παγωμένη, αλλά πανέμορφη θάλασσα της Νορβηγίας.
Τα σχέδια για το εστιατόριο είναι έτοιμα. Η κατασκευαστική εταιρία θα ξεκινήσει το έργο της τον Φεβρουάριο του 2018 και στα τέλη του 2019 αναμένεται να είναι έτοιμο και να δοθεί στη διάθεση του κοινού και των πρώτων πελατών, οι οποίοι θα απολαύσουν το δείπνο τους με θέα τον βυθό και τον πλούσιο κόσμο του.
Σύμφωνα με τα σχέδια, το εστιατόριο θα είναι -φυσικά- πολυτελείας και θα διαθέτει μεγάλες γυάλινες επιφάνειες, ώστε ο πελάτης να έχει θέα στον βυθό και να «συμμετέχει» στο όλο πρότζεκτ, βιώνοντας μία πραγματική εμπειρία.
Η Ευρώπη ετοιμάζεται να... κατακτήσει τον βυθό της θάλασσας, κατασκευάζοντας τα πρώτα κτίρια κάτω από το νερό. Είναι ήδη έτοιμο το πρότζεκτ για την κατασκευή του πρώτου εστιατορίου στον βυθό της θάλασσας, το οποίο θα κατασκευαστεί στην παγωμένη, αλλά πανέμορφη θάλασσα της Νορβηγίας.
Τα σχέδια για το εστιατόριο είναι έτοιμα. Η κατασκευαστική εταιρία θα ξεκινήσει το έργο της τον Φεβρουάριο του 2018 και στα τέλη του 2019 αναμένεται να είναι έτοιμο και να δοθεί στη διάθεση του κοινού και των πρώτων πελατών, οι οποίοι θα απολαύσουν το δείπνο τους με θέα τον βυθό και τον πλούσιο κόσμο του.
Σύμφωνα με τα σχέδια, το εστιατόριο θα είναι -φυσικά- πολυτελείας και θα διαθέτει μεγάλες γυάλινες επιφάνειες, ώστε ο πελάτης να έχει θέα στον βυθό και να «συμμετέχει» στο όλο πρότζεκτ, βιώνοντας μία πραγματική εμπειρία.
Το concept αφορά τη σχέση του ανθρώπου με τη φύση και την απόσταση που έχει δημιουργηθεί μεταξύ τους ιδιαίτερα τις τελευταίες δεκαετίες. Ωστόσο, η σύγχρονη τεχνολογία επιτρέπει πλέον την «επέκταση» στον βυθό της θάλασσας, προσφέροντας νέα δεδομένα και προοπτικές.
Το εστιατόριο θα είναι τριών επιπέδων και θα μπορεί να φιλοξενεί τουλάχιστον 100 άτομα. Η εσωτερική του διαμόρφωση θα είναι απλή, ενώ θα διαθέτει και μπαρ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ειδήσεις
Δημοφιλή
Σχολιασμένα