Σουλτς: Γερμανία και Ευρώπη θα παρακολουθούν το συνέδριο του SPD την Κυριακή
Ο πρόεδρος του SPD πρόσθεσε ότι «είναι υπερήφανος για τον σοβαρό και έντιμο τρόπο με τον οποίο έγινε η δύσκολη η συζήτηση για το εάν θα πρέπει να διεξαχθούν διαπραγματεύσεις με τους Χριστιανοδημοκράτες για τον σχηματισμό κυβέρνησης μεγάλου συνασπισμού
«Την Κυριακή δεν θα έχει στραμμένο το βλέμμα της μόνο η Γερμανία προς τη Βόννη, αλλά και ένα μεγάλο μέρος της Ευρώπης. Δεν έχω καμιά αμφιβολία ότι όλοι οι σύνεδροι έχουν συνείδηση της ευθύνης τους», είπε ο Μάρτιν Σουλτς σε συνέντευξή του στην κυριακάτικη έκδοση της «Frankfurter Allgemeine Ζeitung», παραπέμποντας στην ευρωπαϊκή διάσταση της αυριανής ψηφοφορίας, η οποία θα διεξαχθεί στο έκτακτο συνέδριο του κόμματός του στην πρώην γερμανική πρωτεύουσα.
Ο πρόεδρος του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος της Γερμανίας (SPD) πρόσθεσε ότι «είναι υπερήφανος για τον σοβαρό και έντιμο τρόπο με τον οποίο έγινε η δύσκολη η συζήτηση (για το εάν θα πρέπει να διεξαχθούν διαπραγματεύσεις με τους Χριστιανοδημοκράτες για τον σχηματισμό κυβέρνησης μεγάλου συνασπισμού. Το SPD ήταν ανέκαθεν τότε ισχυρό όταν συζητούσε -εκπροσωπώντας ολόκληρη την κοινωνία- ζητήματα βασικής σημασίας», τόνισε ο κ. Σουλτς.
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.
Η Mapei Hellas, εταιρεία δομικών και χημικών προϊόντων, μέλος του γνωστού Ιταλικού Ομίλου Mapei, που φέτος κλείνει 25 χρόνια στην Ελλάδα, έχει εισέλθει δυναμικά σε μια νέα φάση βιώσιμης ανάπτυξης, με τη σειρά προϊόντων «Zero Line» να αποτελεί την αιχμή του δόρατος και να την οδηγεί σε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.
Το Premium Banking της Εθνικής Τράπεζας είναι μια τραπεζική σχέση που βασίζεται στην εμπιστοσύνη, ενώ εξελίσσεται διαρκώς ακολουθώντας τις απαιτήσεις της σύγχρονης ζωής