Ο Τούρκος δικαστής Ισμαΐλ Κουρτ, που εμπλέκεται σε υπόθεση στρατιωτικής κατασκοπείας στη Σμύρνη, συνελήφθη στην Αδριανούπολη, ενώ προσπαθούσε να διαφύγει στην Ελλάδα, σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ.
Ο Κουρτ κατηγορείται ως μέλος του κινήματος του Φετουλάχ Γκιουλέν, το οποίο η Αγκυρα θεωρεί τρομοκρατική οργάνωση. Συνελήφθη μαζί με άλλα 10 άτομα, ανάμεσά τους γιατροί, δάσκαλοι και μηχανικοί, σύμφωνα με τα τουρκικά δημοσιεύματα.
Κάποιοι από αυτούς, ανάμεσά τους και ο δικαστής, είχαν πλαστές ταυτότητες, ενώ πάνω τους βρέθηκε μεγάλο χρηματικό ποσό. Οι αρχές τους παρακολουθούσαν την τελευταία μία εβδομάδα και συνελήφθησαν στα Υψαλα, στα σύνορα με την Ελλάδα, αναφέρει η Hurriyet.
Το νέο μοντέλο φέρνει νέα πρότυπα στην ασφάλεια, τη βιωσιμότητα και την ανθρωποκεντρική τεχνολογία, στοιχεία που συνδέονται άρρηκτα με την εξέλιξη της σουηδικής μάρκας
Η HELLENiQ ENERGY αποτελεί έναν από τους κορυφαίους εργοδότες στον ενεργειακό τομέα στην Ελλάδα, εστιάζοντας στην καινοτομία, τη βιωσιμότητα και την ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού της.
Προκλήσεις, ευκαιρίες, νομοθεσία και όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ανακύκλωση φωτοβολταϊκών πλαισίων στη χώρα μας, αλλά και τον σημαντικό ρόλο του φορέα Συλλογικού Συστήματος ΦΩΤΟΚΥΚΛΩΣΗ Α.Ε. που είναι υπεύθυνος για τη συλλογή και τη διαχείρισή τους.