Κοέν: Ο Τραμπ γνώριζε ότι θα διαρρεύσουν email από το επιτελείο της Χίλαρι Κλίντον

Νέα «βόμβα» από τον πρώην δικηγόρο του Ντόναλντ Τραμπ, Μάικλ Κοέν – Υποστηρίζει ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ γνώριζε ότι θα διαρρεύσουν τα email της εκστρατείας των Δημοκρατικών 

Σε νέες αποκαλύψεις κατά του Ντόναλντ Τραμπ προχώρησε ο πρώην δικηγόρος του, Μάικλ Κοέν, μιλώντας στο Κογκρέσο, καθώς όπως κατήγγειλε, ο νυν πρόεδρος των ΗΠΑ γνώριζε για τη διαρροή email των Δημοκρατικών πριν αυτή συμβεί.

Στην κατάθεσή του, ο Μάικλ Κοέν μάλιστα υποστήριξε ότι ο Τραμπ έκανε σχέδια για έναν ουρανοξύστη στη Μόσχα, ακόμη και κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας για τον Λευκό Οίκο.

Μάλιστα ο Κοέν χαρακτήρισε τον Τραμπ «ρατσιστή» και «απατεώνα», με τον Αμερικανό πρόεδρο να απαντά λίγο πριν τη συνάντησή του με τον Κιμ Γιονγκ Ουν ότι «Ψεύδεται για να μειώσει την ποινή φυλάκισης».

Ο Κοέν θα μπει στη φυλακή τον Μάιο για τρία χρόνια. Η ποινή του επιβλήθηκε για παραβίαση της νομοθεσίας για τη χρηματοδότηση των προεκλογικών εκστρατειών, καθώς πλήρωσε χρήματα σε μία από τις φερόμενες ως ερωμένες του Τραμπ, φοροδιαφυγή και ψευδή κατάθεση στο Κογκρέσο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr