Ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας χαρακτήρισε «δειλή» μία γυναίκα που του πέταξε αυγό!

Νέα επικριτικά σχόλια κατά του Σκοτ Μόρισον, λίγες ημέρες πριν τις εκλογές της 18ης Μαΐου

Δεν είναι η πρώτη φορά που με την αντίδρασή του έχει προκαλέσει επικριτικά σχόλια. Αυτή τη φορά, ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας, Σκοτ Μόρισον, χαρακτήρισε «δειλή» μία 25χρονη γυναίκα, η οποία φέρεται να του πέταξε ένα αυγό, κατά τη διάρκεια διαδήλωσης στο Όλμπαρι, περίπου 330 χιλιόμετρα από την Κανμπέρα.

Το αυγό προσέκρουσε στο κεφάλι του Μόρισον, αλλά δεν θρυμματίστηκε. Ο αιφνιδιασμός για τον Αυστραλό πρωθυπουργό ήταν μεγάλος, ενώ για λίγα δευτερόλεπτα επικράτησε πανικός στο σημείο.

Η ασφάλεια του Σκοτ Μόρισον και η αστυνομία απομάκρυναν τους διαδηλωτές με τη βία, ενώ μία ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία, μαζί με δεκάδες άλλους πολίτες, διαμαρτύρονταν έξω από το κτίριο που διεξαγόταν μία εκδήλωση για τις γυναίκες, με προσκεκλημένο τον Αυστραλό πρωθυπουργό, έχασε την ισορροπία της και έπεσε στο έδαφος.

Λίγη ώρα αργότερα, η αστυνομία ανακοίνωσε ότι συνελήφθη μία 25χρονη γυναίκα, η οποία φέρεται να πέταξε το αυγό στο κεφάλι του Σκοτ Μόρισον.

Η Αυστραλία βρίσκεται στην τελική ευθεία των εκλογών που θα διεξαχθούν στις 18 Μαΐου, ενώ το πολιτικό θερμόμετρο έχει ανέβει, καθώς μεγάλο ποσοστό των πολιτών δεν είναι ικανοποιημένοι από τους χειρισμούς της κυβέρνησης σε πολλά ζητήματα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr