Καύσωνας στην Ευρώπη: Η γερμανική «Bild» μοιράζει ανεμιστήρες

Καύσωνας στην Ευρώπη: Η γερμανική «Bild» μοιράζει ανεμιστήρες

Η προσφορά ισχύει για όσους είναι συνδρομητές της ή όσους εγγραφούν στη συνδρομητική της υπηρεσία

bild
H Βild βρήκε ένα πολύ καλό τρόπο να προωθήσει τη συνδρομητική της υπηρεσία στο διαδίκτυο.
Με αφορμή τον καύσωνα που χτυπά την Ευρώπη μοιράζει ανεμιστήρες αλλά μόνον σε όσους είναι συνδρομητές της, ενώ δεν παραλείπει να διαφημίσει ότι όποιος θέλει μπορεί να γίνει συνδρομητής της με την προνομιακή τιμή γνωριμνίας των €3,99 το μήνα για τον πρώτο χρόνο.
«Κερδίστε έναν από τους χίλιους ανεμιστήρες- αερόθερμα. Μείνετε δροσεροί την πιο ζεστή μέρα!», έγραφε χθες στην ιστοσελίδα της η γερμανική εφημερίδα «Bild» προτρέποντάς τους να συμμετέχουν στην κλήρωση.

Aποκλειστικά με την Bild Plus (συνδρομητικά άρθρα της Bild, τα οποία δεν είναι ελεύθερα προσβάσιμα για τους αναγνώστες, αλλά μόνον κατόπιν πληρωμής), οι αναγνώστες μπορούσαν να  πάρουν μέρος στην κλήρωση και να κερδίσουν στιγμές δροσιάς.
Κλείσιμο
«Είναι τόσο ζεστά! Οι υψηλές θερμοκρασίες που αγγίζουν τους 39 βαθμούς Κελσίου θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες. Κάθε μετακίνηση είναι βασανιστήριο και μετά ο ενοχλητικός ιδρώτας...Αλλά υπάρχει λύση! Και μαζί μας: Αποκλειστικά με την BILD και την  BILDplus (συνδρομή της εφημερίδας ) η εταιρεία Rowenta δίνει χίλιους ανεμιστήρες - αερόθερμα τύπου  AIR FORCE HOT & COOL HQ7112, αξίας 299 ευρώ», έγραφε το επίμαχο άρθρο.
«Κάθε μία ώρα, από τις 8 π.μ. έως τις 6 μ.μ., θα διανέμονται ανεμιστήρες. Με λίγη τύχη μία από τις συσκευές θα είναι στο σπίτι σας σε λίγες μέρες!
Δεν είστε συνδρομητής ακόμα; Τώρα με 3,99 ευρώ το μήνα για το πρώτο χρόνο αποκτήστε την BILDplus».  
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης