Κάρι Σίμοντς: Sold out τα φορέματα της συντρόφου του Μπόρις Τζόνσον

Η 31χρονη ένοικος της Ντάουνινγκ Στριτ ζήτησε συμβουλές για τον ρόλο της Πρώτης Κυρίας από την Σαμάνθα Κάμερον - Το νέο συντηρητικό στιλ που υιοθέτησε - Ο σκύλος που εγκαταστάθηκε στην πρωθυπουργική κατοικία

Καθώς ο νέος πρωθυπουργός της Βρετανίας βρίσκεται αντιμέτωπος με πρωτοφανή πολιτική κρίση, η νεαρή σύντροφός του, Κάρι Σίμοντς, έχει υιοθετήσει μια συντηρητική εμφάνιση για να μην προκαλεί τα βλέμματα και τον Τύπο. Έτσι, η 31χρονη, πρώην επικεφαλής Επικοινωνίας του Συντηρητικού Κόμματος και πρώτη ανύμφευτη ένοικος της πρωθυπουργικής κατοικίας στη Βρετανία, εμφανίστηκε μέσα σε λίγες ημέρες με τα ίδια φορέματα, που, όμως, έγιναν sold out!

Η ξανθιά Κάρι Σίμοντς, που έχει χαρακτηριστεί «πέτρα του σκανδάλου» καθώς θεωρείται υπεύθυνη για την διάλυση του δεύτερου γάμου του Μπόρις Τζόνσον από την δικηγόρο και μητέρα των τεσσάρων παιδιών του, Μαρίνα Χουίλερ, από την ημέρα που ο σύντροφός της έγινε πρωθυπουργός, έχει επιλέξει φλοράλ φορέματα σε μπόχο στιλ του βρετανικού οίκου Ghost.

Η Σίμοντς κατά την πρώτη ομιλία του Μπόρις Τζόνσον στη Ντάουνινγκ Στριτ έκανε μια διακριτική εμφάνιση με φλοράλ ροζ μίντι φόρεμα, το οποίο φόρεσε ξανά την Τρίτη στην πρωθυπουργική κατοικία, όταν μαζί με τον Τζόνσον υποδέχθηκαν στελέχη του Βρετανικού Εθνικού Συστήματος Υγείας (NHS) και μάλιστα, τους σύστησαν και τον νέο σκύλο τους, ένα ημίαιμο Τζακ Ράσελ, 15 εβδομάδων, που υιοθέτησαν από καταφύγιο ζώων και ακούει στο όνομα Ντάιλιν.



Το ροζ φόρεμα της Κάρι Σάιμοντς «εξαφανίστηκε» από τα καταστήματα λίγες ώρες αφότου το είχε βάλει στην πρώτη επίσημη ομιλία του Βρετανού πρωθυπουργού. 



Το ίδιο συνέβη και με το πράσινο μίντι συντηρητικό φόρεμα του οίκου Ghost, που έβαλε η Πρώτη Κυρία της Βρετανίας νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, όταν καλωσόρισε τον Ντάιλιν στην πρωθυπουργική κατοικία. Το φόρεμα της Κάρι έγινε sold out μέσα σε λίγες ώρες σε όλα τα μεγέθη.



Το πράσινο φλοράλ φόρεμα είχε βάλει η Κάρι Σίμοντς και τον Μάιο σε εκδήλωση στο Λονδίνο αλλά και τον Ιανουάριο σε έξοδο με τον Βρετανό πρωθυπουργό. Τότε, λόγω ψύχους, η Κάρι είχε συμπληρώσει την εμφάνισή της με μαύρο παλτό και καλσόν στο ίδιο χρώμα.

Σύμφωνα με Βρετανούς αναλυτές μόδας η Σίμοντς προσπαθεί να υιοθετήσει μια πιο συντηρητική εμφάνιση, ειδικότερα τώρα που ο Μπόρις Τζόνσον βρίσκεται «στο μάτι του κυκλώνα». Μάλιστα, η σύντροφος του Μπόρις Τζόνσον έχει καταφύγει για συμβουλές στην Σαμάνθα Κάμερον, την σύζυγο του πρώην πρωθυπουργού Ντέιβιντ Κάμερον, η οποία έζησε στη Ντάουνινγκ Στριτ από το 2010 μέχρι το 2016. Οι δύο γυναίκες συνδέονται με στενή φιλία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr