Τραγικό θάνατο από ηλεκτροπληξία ενώ έκανε μπάνιο βρήκε μια 26χρονη λογίστρια από τη Ρωσία.
Η Εβγκένια Σουλιατίγιεβα έχασε τη ζωή της όταν το κινητό της που φόρτιζε έπεσε μέσα στην μπανιέρα.
Την άτυχη 26χρονη βρήκε νεκρή η μητέρα της η οποία πήγε στο σπίτι της στην περιοχή Κίροβο-Τσεπέτσκ για να δει τι συμβαίνει όταν η Εβγκένια δεν της απαντούσε στα τηλεφωνήματά της.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο θάνατος της 26χρονης ήταν ακαριαίος όταν το κινητό τηλέφωνο «γλίστρησε» και έπεσε στη μπανιέρα στην οποία βρισκόταν η νεαρή λογίστρια.
Πρόκειται για το όγδοο άτομο στη Ρωσία που χάνει τη ζωή του με παρόμοιο τρόπο παρά τις επανειλημμένες προειδοποιήσεις των αρχών.
Aπόλαυσε chatting, streaming και scrolling χωρίς δεύτερες σκέψεις! Με το Data Jump της Nova, έχεις περισσότερα data στα προγράμματα κινητής από μόνο 14€/μήνα (συμπεριλαμβανομένων απεριόριστων κλήσεων και SMS). Για σένα που ξέρεις τι αξίζεις!