Στη λίστα των επωνύμων που σπεύδουν να προσφέρουν τον οβολό τους για την ενίσχυση της Αυστραλίαςπου πλήττεται από δεκάδες φονικές πυρκαγιές προστέθηκε το όνομα του πρωταθλητή της Φόρμουλα 1, Λιούις Χάμιλτον. Ο Βρετανός πιλότος αγωνιστικών αυτοκινήτων πρόσφερε το ποσό των 500.000 δολαρίων, προκειμένου να βοηθήσει στη διάσωση του ζωικού βασιλείου που έχει υποστεί ανεπανάληπτες συνέπειες.
Ο Λιούις Χάμιλτον δήλωσε ότι τα χρήματα αυτά προορίζονται για «την υποστήριξη των ζώων, των εθελοντών για τη διάσωση της άγριας ζωής και για τις υπηρεσίες πυρόσβεσης».
Ο έξι φορές πρωταθλητής της Φόρμουλα 1 τόνισε ότι «ραγίζει η καρδιά μου» που βλέπω αυτήν την καταστροφή και τις απώλειες των ζώων και των ανθρώπων στην Αυστραλία.
Σε ανάρτησή του στο Instagram, ο Βρετανός οδηγός αγώνων ανέβασε ένα βίντεο με ένα κοάλα να στέκεται σε απόγνωση μέσα στις φλόγες, εκφράζοντας την απέραντη οδύνη του για την καταστροφή από τις πυρκαγιές στην Αυστραλία.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νερού στις 22/3, την Παγκόσμια Ημέρα Δασών στις 21/3, και την Ημέρα της Αρκούδας στις 23/3 φροντίζουμε για κάθε πολύτιμη σταγόνα νερού και διαφυλάσσουμε την αγνότητα του φυσικού περιβάλλοντος.